1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU VE EKİBİ LEFKOŞA ÖZEL EĞİTİM VE ÖZEL EĞİTİM İŞ MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
FELLAHOĞLU VE EKİBİ LEFKOŞA ÖZEL EĞİTİM VE ÖZEL EĞİTİM İŞ MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

FELLAHOĞLU VE EKİBİ LEFKOŞA ÖZEL EĞİTİM VE ÖZEL EĞİTİM İŞ MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler Gazimağusa Belediye Başkan adayı Oktay Kayalp ve beraberindeki meclis adayları bugün 2 okul ve devlet hastanesini ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler  Gazimağusa Belediye Başkan adayı Oktay Kayalp ve beraberindeki meclis adayları bugün 2 okul ve devlet hastanesini ziyaret etti.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Kayalp ve belediye meclisi adayları, Canbulat Ortaokulu, Polatpaşa İlkokulu ve Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, “Yıldızlı belediyeler, mutlu kentler” broşürlerini dağıttı.

KAYALP

Ziyaretlerde konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, 50 yıldan fazla bir zamandır fiziki ve parasal olarak Gazimağusa’ya en çok yatırım yapılan dönemin son 4 yıllık dönem olduğunu söyledi.

Kentin su altyapısının yüzde 100 tamamlandığını, yarısına kanalizasyon altyapısı sunulduğunu, Maraş bölgesi için de kanalizasyonun proje çalışmalarının başladığını ifade eden Kayalp, altyapı alanında büyük işler yaptıklarını, artık sıranın kente güzellik katacak işler yapmaya geldiğini kaydetti. 

Kayalp, Gazimağusa’yı denize açacak projeleri olacağını da belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.