1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FELLAHOĞLU'NUN SAYGILI ZİYARETİ
FELLAHOĞLU'NUN SAYGILI ZİYARETİ

FELLAHOĞLU'NUN SAYGILI ZİYARETİ

Toplumda önemli görevler üstlendiğine dikkat çekti;

A+A-

FELLAHOĞLU: “BİZDEN ÖNCEKİLER LTB’Yİ SORUMLULUKTAN UZAK ŞEKİLDE YÖNETTİ. İNSAN AKLININ ALMAYACAĞI HATALAR VE UYGULAMALAR YAPTILAR”

SAYGILI: “KIBRIS TÜRK HALKININ SEÇİMLERDE EN DOĞRU KARARI VERECEĞİNE İNANIYORUM”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Türk Ajansı Kıbrıs’ı (T.A.K) ziyaret ederek, TAK Müdürü Neriman Saygılı’ya yeni görevinde başarı diledi.

TAK Müdür Muavini Selim Kumbaracı’nın da hazır bulunduğu ziyarette ilk sözü alan Fellahoğlu, basın kuruluşlarına birtakım ziyaretler başlattığını ifade etti, TAK’ın toplumda önemli görevler üstlendiğine dikkat çekti.

Kadri Fellahoğlu, ziyarette LTB’deki gelişmelere de değindi.

“HER YURTTAŞIN VE KURULUŞUN LTB’Yİ ÖNEMSEMESİ GEREK”

Belediyenin şu anki durumunu, 1 yıllık görevi boyunca neler yaptığını TAK Müdürü Saygılı ile paylaşacağını belirten Fellahoğlu, LTB hakkındaki değerlendirmeleri ve önerileri de dinlemek istediğini söyledi.

Kadri Fellahoğlu, “Her yurttaşın ve kuruluşun LTB’yi önemsemesi, ciddiyetle değerlendirmesi gerek” dedi.

“GÖREVE GELDİĞİMİZDE BELEDİYE ÇOK ZOR DURUMDAYDI”

LTB’nin uluslararası alanda tanınmışlığı olduğunu anımsatan Fellahoğlu, göreve geldiklerinde belediyenin çok zor durumda olduğunu söyledi.

Fellahoğlu, “Bizden öncekiler LTB’yi sorumluluktan çok uzak şekilde yönetti. İnsan aklının almayacağı hatalar ve uygulamalar yaptılar” dedi.

“LTB’DE BELLİ BİR İSTİKRAR YAKALANDI”

Görevini LTB’yi içinde bulunduğu durumdan kurtarma ve hak ettiği yere taşıma temelinde yürüttüğünü belirten Felllahoğlu, “O günlerden bugünlere önemli mesafeler kat ettik. LTB’de belli bir istikrar yakalandı. Daha yapılacak çok iş, atılacak çok adım var” ifadesine yer verdi.

“SEÇİMLERE DÖNÜK BİR KARGAŞA VAR”

Yerel seçim tarihinin yaklaştığını da vurgulayan Kadri Fellahoğlu, seçimlere dönük bir kargaşa yaşandığını belirtti, bu kargaşanın ilerleyen günlerde netleşeceğine inanç belirtti.

SAYGILI

TAK Müdürü Neriman Saygılı da kurum ve çalışanlar adına LTB Başkanı Fellahoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Saygılı, “Bizim görevimiz kamuoyunu bilgilendirmekse, sizin göreviniz de kamuoyuna en doğru bilgiyi ve hizmeti götürmektir. Umarım hedeflerinize ulaşırsınız” dedi.

LTB’de geçmiş dönemlerde yaşanan gelişmelere değinen ve belediyedeki şu anki durumun iyi olduğunu kaydeden Neriman Saygılı, halkın beklentilerine cevap verecek iyi bir yönetim şeklinin hayat bulmasını diledi.

Kıbrıs Türkü’nün en iyi hizmeti almayı hak ettiğini vurgulayan Saygılı, halkın seçimlerde doğru karar vereceğine inanç belirtti.

TAK Müdürü Neriman Saygılı, Kadri Fellahoğlu’na seçimlerde başarı da diledi.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.