1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FENERBAHÇE GRUNDİG, ANORTHOSİS FAMAGUSTA
FENERBAHÇE GRUNDİG, ANORTHOSİS FAMAGUSTA

FENERBAHÇE GRUNDİG, ANORTHOSİS FAMAGUSTA

Fenerbahçe Grundig erkek voleybol takımının, Voleybolda Erkekler CEV Challenge Kupası ilk tur rövanş karşılaşmasında

A+A-

MAÇ ESNASINDA MARAŞ’I TASVİR EDEN BİR PANKART AÇILIRKEN, SAHAYA YABANCI MADDELER ATILMASI YÜZÜNDEN AVUSTURYALI GÖZLEMCİ MAÇI DURDURDU…

Fenerbahçe Grundig erkek voleybol takımının, Voleybolda Erkekler CEV Challenge Kupası ilk tur rövanş karşılaşmasında, Rum kesimi takımı Anorthosis Famagusta'yı, geçtiğimiz Cumartesi günü Limasol’daki “Themistokleus” Spor Merkezinde oynanan maçta, deplasmanda 3–1 mağlup ettiği haber verildi.

Haberi spor ekinden yayımlayan Fileleftheros gazetesi, Fenerbahçe’nin önde olduğu üçüncü sette, maçın Avusturyalı gözlemcisinin, sahaya üçüncü kez havai fişek atılmasından ötürü, karşılaşmanın durdurulması direktifi verdiğini yazdı.

Maç durdurulduğu esnada, ön elemeyi kazanan takımın da belli olduğu yorumunu yapan gazete, Anorthosis Famagusta’nın İstanbul’da gerçekleştirilen ilk maçta Fenerbahçe’ye 3–0 mağlup olduğunu anımsattı.

Maçın yeniden başlamasının ardından, iki takımın, karşılaşmanın resmi bir şekilde tamamlanması için birçok yedekle mücadeleyi sürdürdüğünü kaydeden gazete, maçın durdurulduğu esnada, Anorthosis seyircilerinin olduğu tribünün boşaltıldığını anlattı.

Maçın Avusturyalı gözlemcisinin, bu esnada Lüksemburg’da bulunan Avrupa Konfederasyonu yönetimiyle telefonda görüştüğünü ve Konfederasyon’un maçın yeniden başlaması direktifi verdiğini belirten gazete, maçın durdurulmasından önce, iki kez sahaya havai fişe fırlatıldığını ve iki kez de uyarıda bulunulduğunu dile getirdi.

Bunun öncesinde, Anorthosis Famagusta taraftarlarının Türkleri binlerce Yunan bayrağı ve Maraş’ı resmeden dev bir pankartla karşıladıklarını yazan gazete, Anorthosis taraftarlarının karşılaşmanın oynandığı yerde, “kulakları sağır eden bir atmosfer meydana getirdiklerini” savundu.

Anorthosis taraftarlarının kısa bir an Yunan Marşını söylediklerini de kaydeden gazete, müzik çalınmasının, Avrupa Konfederasyonu protokolünce öngörülmemekte olduğunu izah etti.

Gazete, karşılaşmada, Aya Sofya ile Maraş’ı yan yana tasvir eden büyük bir pankart açıldığını da belirtti.

Öte yandan, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı’nın, iki yıl önce Limasol'da oynanan maçta, Apollon Limassol'u 3–0 mağlup ettiği maçta, Rum taraftarların maç sırasında yine olaylar çıkarmasına, bir diğer ifadeyle, Rum Voleybolunun yine aynı suçu işlemesine bağlı olarak, şu an gözlemcinin raporunun ve Avrupa Konfederasyonu’nun vereceği kararların beklenmekte olduğu da belirtildi.

Haber gazetelerin spor eklerinde şu başlıklarla yer aldı:

Fileleftheros: “Maç Neredeyse Tamamlanamıyordu”

Alithia: “Coşku… Anorthosis Voleybol Takımı Fenerbahçe Tarafından Mağlup Edildi Ancak Taraftarlar Maraş’ı Unutmadıkları Mesajını Verdiler”

Simerini: “Anorthosis Mücadele Etti Ama Fenerbahçe Tarafından İkinci Kez Mağlup Edildi”

Politis: “Fenerbahçe-Anorthosis… Havai Fişekler ve 1-3”

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.