1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FİLM GİBİ KAZA!
FİLM GİBİ KAZA!

FİLM GİBİ KAZA!

Girne’de meydana gelen ilginç kazada araçta...

A+A-

Girne’de meydana gelen ilginç kazada araçta yolcu olarak bulunan ve hafif yaralanan genç kadın kurtarma esnasında daha fazla yaralanırken, kazaya karışan ancak suçu olmayan araç sürüsü ise kayıplara karıştı

Girne’de dün gece meydana gelen trafik kazasında BMW araçta yolcu olarak bulunan Selen Tahsin başından yaralandı. Naci Talat Caddesi’nde saat 02.30 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gerçekleşti. Hasan Hüseyin Tombul, cadde üzerinde kız arkadaşı ile kavga etti.Daha sonra kız arkadaşı ile BMW marka JC 600 plakalı araca binen Tombul dikkatsizlik ve sürat sonucu önünde seyreden HJ 899 plakalı Mercedes marka araca çarptı.

KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN DAHA KÖTÜ YAPTI

Çarpmanın etkisi ile Hasan Hüseyin Tombul’un aracında yolcu olarak buluna kız arkadaşı Selen Tahsin hafif yaralandı. Ancak Tombul, Selen Tahsin’i araçtan çıkarmaya çalışırken iki kez başını yere çarptı. Tombul’un kaza esnasında alkollü de olduğu öğrenilirken, başı iki kez yere çarpan Tahsin önce Girne Akçiçek ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

SUÇSUZ SÜRÜCÜ NEDEN KAÇTI

Meydana gelen kazada hiçbir kusuru bulunmayan Mercedes aracın sürücüsü ile kayıplara karıştı. Gece saatlerinde gerçekleşen kazadan sonra ortalıktan kaybolan sürüye henüz ulaşılamazken, sürücünün neden kaçtığı merak konusu oldu.

StarKıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.