1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FIRSATTAN İSTİFADE EDİP BAKIN NE YAPTI
FIRSATTAN İSTİFADE EDİP BAKIN NE YAPTI

FIRSATTAN İSTİFADE EDİP BAKIN NE YAPTI

150 kişinin öldüğü uçak kazasında...

A+A-

Germanwings yolcu uçağının geçtiğimiz günlerde yaptığı kazadan sonra ölen yolcu yakınlarının ücretsiz olarak Fransa’ya taşıması sırasında trajikomik bir olayın yaşandığı ortaya çıktı.

Germanwings yolcu uçağının geçtiğimiz günlerde Barcelona-Düsseldorf seferini yaptığı sırada yardımcı pilotun bilerek dağa çaktığı Germanwings uçağında 150 kişi can vermişti.

Kazadan hemen sonra Lufthansa yetkilileri ölenlerin yakınlarını özel uçakla Düsseldorf Havaalanı'ndan Fransa'ya götürmüştü.

Fransa'ya götürülenler kurban yakınları arasında bulunan bir kadının Lufthansa yetkililerini, kurban yakını olduğunu söyleyerek kandırdığı ortaya çıktı.

Lufthansa yetkililerine başvuran kadının, Haltern'deki okulun ölen öğretmenin kuzeni olduğunu  ve Lufthansa uçağıyla da kurban yakını olarak Fransa'ya uçtuğu belirlendi. 

Lufthansa yetkililerinin,  gerçek kurban yakınlarına verilen psikolojik tedaviden de yararlandığı ortaya çıktı.

İKİNCİ KEZ UÇMAK İSTEDİĞİNDE ORTAYA ÇIKTI

Kadının, Lufthansa yetkililerini kandırdığı ise ikinci kez Fransa'ya uçmak istediği sırada ölen öğretmenin babasıyla yapılan bir görüşmede ortaya çıktı.

Lufthansa yetkilileri kadın hakkında suç duyurusunda bulunurken, kadın için yapılan harcamaları da talep ediyor.

Lufthansa'dan yapılan açıklamada 'kazadan hemen sonra kurban yakınlarına mümkün olan en hızlı şekilde yardım ulaştırma hedeflendi. Kimin kurban yakını olup olmadığı sıkı kontrol edilmedi' denildi. Ölen öğretmenin babası da kadının cezalandırılmasını istiyor. İhbar sonrası polis kadının ilk ifadesini alırken, kadının yaptığının cezai bir yaptırımının olup olmadığı da araştırılıyor. 

Hürriyet

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.