1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FİYATI DÜŞECEK
FİYATI DÜŞECEK

FİYATI DÜŞECEK

Koop-Süt Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Naimoğulları, hellim fiyatında 2 TL’ye yakın indirim olacağını duyurdu

A+A-

Süt ve Sıvı Yağ Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi (Koop-Süt) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Naimoğulları, halkın hellim fiyatında indirim yapılması yönündeki talebi üzerine, hellimin kilosunda 2 TL’ye yakın indirim yapılacağını açıkladı.
Naimoğulları, ilk aşamada girdi maliyetlerini düşürerek, hellimin kilosunda 1,5 TL düşüş olacağını duyurdu.
Naimoğulları, “Önceki akşam toplantı yaptık ve karar aldık. Halkın bu doğrultuda talebi vardı. Kaliteden ödün vermeden hellimin fiyatını aşağıya çektik. Rekabet edilebilir duruma getirdik. Hiçbir ürünümüzde kaliteden ödün vermeyiz. Girdi maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı hellimin fiyatı yüksekti. Bu sorunu çözdük. Bu hafta hellim fiyatında 2 TL’ye yakın indirime gidiyoruz” dedi.

Naimoğulları: Parça hellimi halk gelip satın alabilir
Mustafa Naimoğulları, imalatta parçalanan hellimlerin 12 kilosunun 100 TL’ye satıldığını belirterek, “Halk gelip satın alabilir. Parçalı hellimin el altından satıldığı iddiaları doğru değil. Vatandaşlar siparişle de parçalı hellimi daha uygun fiyata satın alabilirler” açıklamasında bulundu.

“Asker, süt ve süt ürünleri alımına başlayacak”
Mustafa Naimoğulları, askerin her türlü süt ve süt ürünleri alımına başlayacağını ve Koop- Süt’e destek vermeye devam edeceğini de açıkladı.
Naimoğulları, “Askerle hiçbir sorunumuz yok. Koop-Süt bir markadır. Kıbrıs’ın bu güvenilir markasını asla eksik etmeyecektir. Askerimiz bu konuda çok duyarlıdır. Önümüzdeki günlerde askeri kantinlerde Koop-Süt’ün tüm ürünleri yer alacak” dedi.

“Hellim üreten firmalar denetlenecek”
Mustafa Naimoğulları, Hellim Denetleme Kurulu’nun hellim üreten firmaları kontrol ederek, hellimin özelliğini bozan firmaları uyarıp, ceza vereceğine dikkat çekti.
Naimoğulları, firmaların uyarıldıktan sonra hellimin kalitesini düzeltmezlerse hellim adını kullanamayacaklarını açıkladı.
Naimoğulları, dış piyasaya hellim ihracatı yapan firmalar için Hellim Denetleme Kurulu’nun bir dizi önlem alacağını kaydetti.
Naimoğulları, “Hellimin kalitesini bozmadan doğru rekabet edilebilir bir ortam yaratmayı hedefliyoruz. Halka ucuzdur diye hellim gibi bazı ürünler sunulması halkı kandırmaktır. Biz hellim konusunda halktan büyük takdir aldık” dedi.

Kaynak:KIBRIS

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.