1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FOTOĞRAF SERGİSİ
FOTOĞRAF SERGİSİ

FOTOĞRAF SERGİSİ

“SANAT ENGEL TANIMAZ” FOTOĞRAF SERGİSİ MAGEM’DE AÇILDI

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in, engellilere yönelik farkındalığı artırmak amacıyla Mayıs ayında düzenlediği “Sanat Engel Tanımaz” fotoğraf yarışmasının sergisi dün akşam da Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM)’de açıldı.

Serginin açılışına, Gazimağusa Beleidye Başkanı Oktay Kayalp, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Barış ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye  Basketbol Takımı oyuncuları  katıldı.

“Denizleri Aşan Sporcular” ve “Engelsiz Yürekler” olmak üzere iki dalda düzenlenen yarışmadan seçilen yaklaşık 50 fotoğrafın yer aldığı sergi 23 Ekim’e kadar 10.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Sergi daha önce de, Lefkoşa ve Güzelyurt’ta düzenlenmişti.

KARAATMACA

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca açılış töreninde yaptığı konuşmada, engellerin kaldırılması yönünde kurum olarak büyük bir duyarlılık gösterdiklerini fotoğraf sergisini de bu amaçla düzenlediklerini ifade etti.

“Engellerimizin kendi içimizde olduğunu ve cesaretle kırılacağına inanıyoruz” diyen Karaatmaca, bu bilincin yerleşmesi için fotoğraf sergisini çeşitli yer ve mekanlarda düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

KAYALP

Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp da, sosyal sorumluluk bilincini artırıcı etki yapan etkinlikleri nedeniyle Kuzey Kıbrıs Tukcell’i kutladı.

Kayalp, Gazimağusa olarak  böylesi bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, etkinliğin MAGEM’in konseptiyle de örtüştüğünü ifade etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.