1. HABERLER

  2. SPOR

  3. FUTBOL LİGLERİ ERTELENECEK Mİ?
FUTBOL LİGLERİ ERTELENECEK Mİ?

FUTBOL LİGLERİ ERTELENECEK Mİ?

Futbol ligleri ertelenecek mi?

A+A-

Son dönemde yaşanan terör olayları futbolda ‘Ligler ertelenmeli mi’ sorusunu gündeme taşıdı. Kamuoyunda iki farklı görüş öne çıkarken Futbol Federasyonu 'Biz bir başvuru gelmedi' dedi.

Türkiye’nin gündeminin ilk sırasında yer alan terör olayları toplumun her alanını olduğu gibi sporu da derinden etkiledi.

Terör nedeniyle yaşanan güvenlik endişesi “Futbol ligleri ertensin mi, ertelenmesin mi” tartışmasının başlamasına neden oldu. Futbol Federasyonu yetkilileri ise ‘bize bir başvuru gelmedi’ açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE KUPASI’NDA İKİ MAÇ ERTELENDİ

19 Eylül’de start alacak Bölgesel Amatör Ligi 12 farklı gruptan oluşuyor. Ligdeki 1’nci ve 2’nci grupların tamamın Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi takımlarından oluşurken 3’üncü grupta Karadeniz ekipleri ile Kuzey Doğu ekipleri karışık olarak mücadele ediyor. Deplasmanlı 2’nci ve 3’üncü liglerde ise tüm bölgelerden takımlar karışık olarak mücadele ediyor. Öte yandan Bölgesel Amatör Lig ve 3’üncü Lig takımlarının sahne alacağı Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçları bugün oynanacak. Bugün oynanacak maçlardan dan Erzurumspor – Dersimspor ile Iğdır Aras – Van BŞB maçları ertelendi.

CİZRESPOR EVİNE BİLE GİDEMİYOR

3. Lig 3. Grup’ta yer alan Cizrespor, bölgede yaşanan terör saldırıları nedeniyle yaklaşık 45 gündür Cizre’ye gidemiyor. 13 Eylül’de Batman Petrol ile karşılaşacak Şırnak ekibinin maçtan sonra nereye gideceği de belli değil.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.