1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. FUTBOLUN ÖDÜLLERİ VERİLDİ
FUTBOLUN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

FUTBOLUN ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Gecede tek siyasi olarak;

A+A-

K-Pet’in katkılarıyla düzenlenen KTFF 2013-2014 Futbol Sezonu Başarı Ödülleri Gecesi renkli geçti. Gecede K-Pet liglerinde başarılı olan takımlar yanında A2 ligleri; Pepsi Kıbrıs Kupası; Ahmed Sami Topcan; özel hizmet, sponsor ödülleri de sahiplerini buldu

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun futbol liglerinin ana sponsoru Kıbrıs Türk Petrolleri Limited'in katkılarıyla düzenlediği 2013-2014 Sezonu Başarı Ödülleri Gecesi dün akşam gerçekleşti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun tek siyasi olarak yer aldığı gecede Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) Başkanı Costakis Koutsokoumnis ve aynı zamanda FIFA Başkan Adayı olan KTFF Danışmanı Jerome Champagne de hazır bulundu.Başkanı Hasan Sertoğlu konuşmasında, “Kıbrıs’ta futbolu birleştirmek için yola çıktık. Bu yoldan hiçbir zaman vaz geçmeyeceğiz” dedi.

Sertoğlu, ödül töreninde bulunan tek siyasi olan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu için ise, “Başbakana her zaman teşekkür ettiğimi söylenir. Nasıl etmeyeyim? Bu akşam bile siyasilerden aramızda sadece Başbakan Özkan Yorgancıoğlu var. Ben yine sizlerin huzurunda ona sonsuz teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.