1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GANNAVURİCİ KARDEŞLER SERBEST
GANNAVURİCİ KARDEŞLER SERBEST

GANNAVURİCİ KARDEŞLER SERBEST

Gannavurici kardeşler teminata bağlandı

A+A-

Narkotiğin dedektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi üzerine tasarruflarında uyuşturucu bulunan Salter kardeşler hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı

 

Kuzey Kıbrıs’a Ercan Havalimanı’ndan giriş yaptıkları esnada narkotiğin dedektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi üzerine tasarruflarında uyuşturucu bulunan Jack ve Luis Salter kardeşler hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Zanlılar dün teminata bağlanmak üzere Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru, olayla ilgili bulguları aktardı. Polis, zanlılar Jack ve Luis Salter’in 31 Ağustos tarihinde Ercan Havalimanı’ndan giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiklerini ve üzerleri ile bavullarında yapılan aramada toplam 6 gram 600 miligram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

İkisinin kanında da uyuşturucu çıktı

Polis zanlılardan alınan kan ve idrar örneklerinde de uyuşturucu madde kalıntısına rastlandığını belirterek zanlı Jack Salter’in gönüllü ifade verdiğini ve konu maddelerin kendisine ait olduğunu belirttiğini ancak zanlı Luis Salter’in de kanında uyuşturucu olduğunu belirterek yürütülen soruşturmanın tamamlandığı ve mahkemenin uygun göreceği bir teminat bağlamasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlıların yurtdışına çıkışlarının yasaklanmasına haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-i vücut etmesine ayrıca zanlı Jack’ın 10 bin TL zanlı Luis Salter’in ise 2 bin TL nakdi teminat yatırması koşulu ile ilgili tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Diyalog

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.