1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GATAA KKTC'DE TOPLANIYOR
GATAA KKTC'DE TOPLANIYOR

GATAA KKTC'DE TOPLANIYOR

ULUSLARARASI TURİZM ÖRGÜTÜ (GATAA) YÖNETİM KURULU KUZEY KIBRIS’TA TOPLANIYOR

A+A-

KITSAB’ın kurucu üyesi olduğu uluslararası turizm örgütü GATAA, Yönetim Kurulu toplantısını hafta sonu KKTC’de yapacak.

KITSAB Başkanı Orhan Tolun yaptığı  yazılı açıklamada, bu çerçevede GATAA Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yarın KKTC’ye geleceklerini ve toplantının hafta sonu Girne’de yapılacağını belirtti.

Tolun, 23-24 Mayıs 2012 tarihlerinde Viyana’da gerçekleşen Küresel Seyahat Acentesi Dernekleri Anlaşması Örgütü – Global Alliance of Travel Agent Associations (GATAA) Kurucu Üyeleri’nin Organizasyon ve Yapılandırma Toplantısı’nda “ Kuzey Kıbrıs“ olarak ilk kez KITSAB’ın uluslararası bir turizm kuruluşuna “Kurucu Üye” olarak katıldığı, ayrıca bu toplantıda  KITSAB Onursal Başkanı Ahmet Necati Özkan’ın GATAA’nın Yönetim Kurulu Genel Sekreterliğine seçildiğini anımsattı.

Tolun, yeni oluşturulan bu uluslararası turizm örgütünün kuruluşundan itibaren içinde bulunarak, GATAA’nın Kuzey Kıbrıs turizmine katkı yapmasını sağlamak ve böylesi önemli bir uluslararası örgütün KKTC’ de toplantı yapmasını gerçekleştirmenin, KKTC’nin tanınması açısından da büyük önem taşıdığına işaret etti.

PROGRAM

Programa göre, GATAA Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yarın Ercan Havalimanı’ndan KKTC’ye geleceklerini belirten Tolun, cumartesi sabahı Acapulco Otel’de saat 09:00‘da başlayacak GATAA Yönetim Kurulu toplantısının ardından şehir turu yapılacağını ve gece de saat 20.00de Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı tarafından heyet onuruna akşam yemeği verileceğini kaydetti.

Tolun, pazar sabahı saat 09:00’da devam edecek olan Yönetim Kurulu toplantısı çerçevesinde saat 10:30’da KITSAB Yönetim Kurulu Başkanı, GATAA  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ile  Turizm Çevre ve Kültür Bakanı’nın konuşma yapacaklarını belirtti.

Saat 11.30’da ise basın toplantısı düzenleneceğini ifade eden Tolun, akşam 20.00’de ise  Başbakan tarafından akşam yemeği verileceğini kaydetti.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.