1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ HAVACILIK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KABUL EDECEK
GAÜ HAVACILIK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KABUL EDECEK

GAÜ HAVACILIK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KABUL EDECEK

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrenci kabul edecek.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrenci kabul edecek.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, “Göklerin Hakimi Ol” sloganı ile yola çıkan GAÜ Havacılık Yüksekokulu, geleceğin gözde mesleklerinden sivil havacılık ve pilotaj alanlarında uzman bireyler yetiştirmek amacıyla öğrenci kabul edek.

Başvuru koşullarıyla ilgili detaylı bilgiye; www.gau.edu.tr, 0392 650 20 00 nolu telefondan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Havacılık Yüksekokulu Müdürlüğü’nden alınabileceL.
Eğitimlerde, uçuşa yönelik eğitim ve motivasyon amaçlı kapsamlı  ‘mock-up’ yanında dünya standartlarında simülator eğitimi de verileceğinin altı çizilen açıklamada,  GAÜ Havacılık Programı’nın genişletilmesi kapsamında GAÜ Havacılık Yönetimi Programı’nın “Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği” olarak YÖK’ten onay aldığı ve dünya ile AB standartlarında teorik ve uygulamalı verilecek eğitimlerde başarılı olanlara dünyanın her yerinde geçerli; TC SHGM ve JAR FCL onaylı PPL, CPL veya ATPL diploma ve sertifikaları verileceği kaydedildi.

Bu arada GAÜ Havacılık Yüksekokulu’nun 27-28 Eylül’de İstanbul Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilecek İstanbul Havacılık Eğitimi Fuarı’na da katılacağı belirtildi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.