1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ GİRİŞ SINAVLARI 4 EYLÜL’DE
GAÜ SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ GİRİŞ SINAVLARI 4 EYLÜL’DE

GAÜ SAHNE SANATLARI FAKÜLTESİ GİRİŞ SINAVLARI 4 EYLÜL’DE

GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi 2103 akademik yılı güz dönemi giriş sınavları 4 Eylül’de yapılacak.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Fakültesi 2103 akademik yılı güz dönemi giriş sınavları 4 Eylül’de yapılacak.

GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Sahne Sanatları Fakültesi’nin güz dönemi giriş sınavı 4 Eylül Perşembe günü GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Sahne Sanatları dans stüdyolarında gerçekleşecek.

2 ve 4 yıllık önlisans ve lisans programlarına sınırlı sayıda öğrenci kabul edileceği belirtilen açıklamada, dans bölümü eğitim programlarından iki yılda mezun olan öğrencilerin kariyerlerine “profesyonel dansçı” ünvanı adı altında dans okulları, dans grubu üyesi veya solist, yönetmen sanatçı, koreograf, vücut hareket uzmanı, dans teorileri, dans araştırmaları, performans çalışmaları; dans kritikleri alanlarında yenilikçi araştırmacı, sanat organizasyon ve kurumlarda danışman yönetici olarak başlayacakları ifade edildi.

Öğrenci adayları Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları dans bölümü başvuru koşulları, kontenjanları, akademik program müfredatları ve akademik kadrosu ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresi ile 650 20 00 – 1454’den ulaşabilecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.