1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAÜ, TIP MERKEZİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
GAÜ, TIP MERKEZİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

GAÜ, TIP MERKEZİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Bilim Üniversitesi ve Florance Nightingale Hastaneleri ile işbirliğinde sürdürülen tıp merkezi çalışmalarının olumlu seyrettiğini bildirdi.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ),  Bilim Üniversitesi ve Florance Nightingale Hastaneleri ile işbirliğinde sürdürülen tıp merkezi çalışmalarının olumlu seyrettiğini bildirdi.

GAÜ’den yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl imzalanan protokolün doğal seyrinde ilerlediği,  KKTC’ye ilk kez “yeşil hastane” kompleksini kazandıracak “dev” sağlık projeinin temelinin KKTC’nin 30. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Kasım ayının ikinci yarısında atılacağı vurgulandı.

Açıklamada, üniversiteler arası eğitim kalitesi temelinde ülkeye katkı sağlayacak projeyi değersizleştirme çabalarından kaygı duyulduğu belirtilerek, konuyla ilgili çıkan asılsız haberler eleştirildi.

Bilim Üniversitesi Rektör Danışmanı Yavuz Tunç da, konuyla ilgili bazı yayın organlarında çıkan olumsuz haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.
Tunç, Bilim Üniversitesi ve Florance Nightingale Hastaneleri olarak GAÜ ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını, projenin sürece uygun olarak ilerlediğini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.