1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA HASTANESİ'NDE SKANDAL
GAZİMAĞUSA HASTANESİ'NDE SKANDAL

GAZİMAĞUSA HASTANESİ'NDE SKANDAL

Gazimağusa Hastanesi’nde yaşanan akıl almaz durum;

A+A-

Gazimağusa Hastanesi’nde, doktor adına hastalara sağlık raporu veren hemşire sorgulanıyor;

Gazimağusa Devlet Hastanesi son 2 günden beri ‘sahte sağlık raporu’ düzenlemekle suçlanan hemşireyi konuşuyor. Soruşturma aşamasında olduğu için adını gizli tuttuğumuz sözkonusu hemşirenin, bazı hastalara vermek üzere İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Aysel Abi adına rapor düzenlediği iddia edildi.       

Elde edinilen bilgilere göre; Gazimağusa Devlet Hastahanesinde görevli  hemşire, geçtiğimiz günlerde Dr. Aysel Abi adına düzenlediği imzalı sağlık raporlarını mühürletmek amacıyla  danışmaya gitti. Buradaki görevlinin, rapor üzerindeki imzanın Dr.Aysel Abi’nin imzasına benzemediğini fark ederek, sorgulama yapınca, panikleyen hemşire süratle olay yerinden ayrıldı.

Elindeki raporları fırlatıp kaçan hemşirenin, kimler adına rapor düzenlediği hastane yönetimince gizleniyor.

Başhekim:Soruşturma başlatıldı

Muhabirin sorusu üzerine ‘sahte rapor’ iddiasının bilgilerine ulaştığını söyleyen Gazimağusa Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr Aykut Üretici,  derhal soruşturma başlattıklarını söyledi. Soruşturmayı mümkün olan en kısa sürede sonuçlandırıp gerekenin yapılacağını söyleyen Başhekim  Üretici,  ellerinde somut bir belge olmaması nedeniyle durumu henüz Sağlık Bakanlığına rapor etmediklerini kaydetti.

 Dr Aysel Abi konuşmadı

Sahte rapor düzenlenmesinde adının kullanıldığı öne sürülen İç Hastalıkları Uzmanı Dr.Aysel Abi, konuyla ilgili harhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak konuşan bir hastane görevlisi “Doktor Hanım konuyu biliyor ve böylesi bir olayda adının kullanılmasından dolayı büyük bir üzüntü duyuyor” dedi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.