1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DA İKİ GENÇ ARASINDA ÖLDÜRESİYE KAVGA!
GAZİMAĞUSA'DA İKİ GENÇ ARASINDA ÖLDÜRESİYE KAVGA!

GAZİMAĞUSA'DA İKİ GENÇ ARASINDA ÖLDÜRESİYE KAVGA!

Sabah saat 5... Birinin kafasında çatlak ve beyin kanaması. Kavga sebebine bir bakın...

A+A-

Gazimağusa’da kendisiyle alay ettiği gerekçesiyle tekme tokat dövdüğü 30 yaşındaki Bello İdris Madaki’nin ağır yaralanmasına neden olmakla suçlanan 29 yaşındaki İliyesu Dauda tutuklandı.

“Ice Bowling” isimli işyerinin önünde sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda kavga sırasında yere düşerek kafasını kaldırıma çarpan Bello İdris Madaki’nin kafatasında çatlak ve beyin kanaması oluştuğu öğrenildi.

Olayın görgü tanıkları, İliyesu Dauda’nın, Bello İdris Madaki’ye öldüresiye tekme ve yumruk darbeleri attığını ve ilk yardım ekiplerinin Madaki’ye yardıma geldiği sırada da tekme ve yumruklarına devam ettiğini iddia ettiler.

Ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bello İdris Madaki daha sonra bilinci kapalı bir vaziyette Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanenin Cerrahi Servisi’nde tedavi altına alınan Madaki’nin ameliyata alındığı ve durumunun çok kritik olduğu öğrenildi.

Mesele ile ilgili olarak İliyesu Dauda’yı Gazimağusa polisinin tutukladığı ve bugün Gazimağusa’da mahkeme huzuruna çıkarması bekleniyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.