1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GEÇTİĞİMİZ YIL OLDUĞU GİBİ!
GEÇTİĞİMİZ YIL OLDUĞU GİBİ!

GEÇTİĞİMİZ YIL OLDUĞU GİBİ!

Vatandaş kendi önlemini kendi alıyor;

A+A-

Telekomünikasyon Dairesi’ne ait alt yapı kapağı geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine kırıldı, vatandaş kendi önlemini aldı

Girne-Lefkoşa anayolu üzerinde bulunan Telekomünikasyon Dairesi’ne ait alt yapı kapağı, hafta sonunda kırılınca, vatandaşlar olası bir kazayı önlemek için kendi yöntemiyle önlem aldı.

Bölgede işletmesi bulunan Akın Akı, hafta sonu olduğu için devlet dairelerinin ilgilenemeyeceği düşüncesiyle, araçları kırılan kapak konusunda uyarmak için daha önceden hazırladığı ışıklı levhayı yerleştirdi. Akı, söz konusu ışıklı uyarı levhasını, aynı kapak geçtiğimiz yıl kırıldığı zaman yaptırmıştı.

Yokuş aşağı inen yoldaki kapağın kırıldığını ve vatandaşın kendince önlem aldığını haber alan Girne Belediyesi de bölgeye fosforlu kuka yerleştirerek sürücülerin dikkatli olmasını sağladı.

Telekomünikasyon Dairesi’ne ait olan ve Karayolları Dairesi’nin sorumluluğundaki yol içinde bulunan kapak geçtiğimiz yıl yine kırılmış, Akın Akı isimli vatandaş da özel olarak yaptırdığı ışıklı uyarı levhasını yola yerleştirerek haber konusu olmuştu. Haberin gazetemizde yayınlanmasının ardından Girne Belediyesi söz konusu kapağı tamir etmişti.

Vatandaşlar, çift şeritli anayol içerisinde bulunan kapağın, yolu kullanan ağır vasıtaları kaldırabilecek kapasitede olmadığını belirterek bu konuda önlem alınmasını istedi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.