1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENÇLERE KIŞ KAMPI DÜZENLİYOR!
GENÇLERE KIŞ KAMPI DÜZENLİYOR!

GENÇLERE KIŞ KAMPI DÜZENLİYOR!

Geçnler kampa

A+A-

Gençlik Dairesi, kış dönemi gençlik kamplarını 1-16 Şubat tarihleri arasında Kantara’da gerçekleştirecek.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre kamplar; 1-4 Şubat’ta 6. ve 7. sınıflar için, 13-16 Şubat’ta 7. ve 8. sınıflar olmak üzere iki dönem ortaokul ve 4-7 Şubat’ta 10. ve 11. sınıflar için, 7-10 Şubat’ta 11. ve 12. sınıflar için, 10-13 Şubat’ta 9. ve 10. sınıflar olmak üzere üç dönem de lise öğrencilerini kapsayacak şekilde 5 kamp dönemi olarak düzenlendi.

Kampa katılmak isteyen öğrencilerin müracaatlarını Gençlik Dairesi Müdürlüğü’ne yapabileceği ifade edilen açıklamada, Lefkoşa dışındaki okullarda bulunan öğrencilere haksız rekabet olmaması için, müracaatların bugünden itibaren Lefkoşa dışından, Salı gününden itibaren ise Lefkoşa içerisinden alınacağı belirtildi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, gençlerin geçmiş dönemde başlatılan kış kampına büyük ilgi gösterdiklerini belirterek, bu sene de söz konusu imkanları gençlere yarattıklarını dile getirdi.

Eroğlu, gençlerin gerçekleşecek kış kampları için hem Gençlik Dairesi’nden hem de www.genclik.gov.ct.tr internet adresinden bilgi edinebileceklerini kaydetti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.