1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENÇLİK DAİRESİ AKDOĞAN VE İNÖNÜ MERKEZLERİ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
GENÇLİK DAİRESİ AKDOĞAN VE İNÖNÜ MERKEZLERİ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

GENÇLİK DAİRESİ AKDOĞAN VE İNÖNÜ MERKEZLERİ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Gençlik Dairesi’nin Akdoğan Gençlik Merkezi ile İnönü Gençlik Merkezi Anneler Günü’ne özel dayanışma geceleri düzenledi.

A+A-

Gençlik Dairesi’nin  Akdoğan Gençlik Merkezi ile İnönü Gençlik Merkezi Anneler Günü’ne özel dayanışma geceleri düzenledi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu etkinliklere katılarak konuşma yaptı.

Gençlik Dairesi’nden verilen bilgiye göre Gencay Eroğlu,  göreve gelip merkezleri faal hale getirirken amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak vatanlarına milletlerine faydalı birer genç olmalarına katkı sağlamak olduğunu belirterek, gelinen noktada gençlerin düzenledikleri organizasyonların  gurur verici olduğunu ifade etti.

Gençlik Dairesi’ne bağlı her merkezin sosyal sorumluluk projesi kapsamında organizasyonlara imza attığını belirten Eroğlu, merkezlerdeki eğitmen ve gençlerin tamamen kendi projelerini hayata geçirdiklerini kaydetti.

Eroğlu, Gençlik Dairesi olarak  aile ve genç üçgenini kurmayı başardıklarını  kaydederek,  daire personeli, aileler ve gençlerin aile gibi bir çatı altında bir çok başarılı organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.
Eroğlu, Tüm annelerin Anneler Günü’nü de kutladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.