1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENÇLİK DAİRESİ: "KANTARA GENÇLİK KAMPI GENÇLERİ BEKLİYOR"
GENÇLİK DAİRESİ: "KANTARA GENÇLİK KAMPI GENÇLERİ BEKLİYOR"

GENÇLİK DAİRESİ: "KANTARA GENÇLİK KAMPI GENÇLERİ BEKLİYOR"

Gençlik Dairesi: "Kantara Gençlik Kampı gençleri bekliyor"

A+A-

Gençlik Dairesi, Kantara Gençlik Kampı'nın gençleri beklediğini bildirdi.

Gençlik Dairesi Basın Bürosu açıklamasına göre, Kantara Gençlik Kampı yaza hazırlanırken, Orhun Mevlit, Ecmel Tatlıcalı, Ulaş Azer ve Doğay Erçağ, kamplarda görev alacak liderlere Kantara Gençlik Kampı’nda liderlik temel eğitimini vererek kamp çalışmalarını tamamladı.

Yaz tatili boyunca gerçekleşecek kampta yeni dönemde tırmanma ve kano etkinlikleri de gençleri bekliyor.

Liderlik eğitimini yerinde izleyen Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Kantara Gençlik Kampı’nın hem tesis hem de eğitim yönüyle hazır olduğunu belirterek, kültürel, sportif ve eğitsel faaliyetlerin gençleri beklediğini vurguladı.

Gençlerin bu yaz da Kantara Gençlik Kampı’na “büyük ilgi” gösterdiğini vurgulayan Eroğlu, yaz dönemi boyunca tüm kamp dönemlerinin dolu olduğunu belirterek, yoğun talep doğrultusunda bu dönem tırmanma ve kano etkinliği gibi yeni faaliyetlerin de gerçekleşeceğini söyledi.

Gencay Eroğlu, Liderlik Temel Eğitimi’ni veren Orhun Mevlit, Ecmel Tatlıcalı, Ulaş Azer ve Doğay Erçağ'a teşekkür ederken, yeni ve mevcut liderleri de aldıkları eğitimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.
Eroğlu, kampın hazırlanmasında, kayıt döneminde emek veren daire personeline ve kamp süresince görev alacak gönüllü eğitim şefi ve liderlerine de teşekkür etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.