1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENÇLİK DAİRESİ MÜDÜRÜ EROĞLU HEKİMOĞLU’NU KABUL ETTİ
GENÇLİK DAİRESİ MÜDÜRÜ EROĞLU HEKİMOĞLU’NU KABUL ETTİ

GENÇLİK DAİRESİ MÜDÜRÜ EROĞLU HEKİMOĞLU’NU KABUL ETTİ

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Balkan Şampiyonasında üçüncülük derecesi alan Milli atlet Yiğitcan Hekimoğlu ve Antrenörü Celal Keleş’i kabul etti.

A+A-

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Balkan Şampiyonasında üçüncülük derecesi alan Milli atlet Yiğitcan Hekimoğlu ve Antrenörü Celal Keleş’i kabul etti.

Gençlik Dairesi’den verilen bilgiye göre, Gençlik Müdürü Gencay Eroğlu, kabulde yaptığı konuşmasında, başarılı ve ülkenin adını yurt dışında duyuran gençlerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Yiğitcan Hekimoğlu’nun Balkan Şampiyonasında almış olduğu üçüncülük derecesinin onur ve mutluluk verici olduğunu vurgulayan Eroğlu, spor, kültür ve sanatta bu tür başarılar elde eden gençlerin her zaman yanında olduklarını ve sıkıntıları durumunda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarının bilinmesini istediğini söyledi.

Eroğlu, Yiğitcan’ın Türkiye’deki bir yarışını da gidip izlemek istediğini belirterek, sporda disiplinli bir çalışmanın başarıyı getireceğinin örneğinin Yiğitcan ile sergilendiğini dile getirdi.

Eroğlu, konuşmasının sonunda genç sporcu Yiğitcan Hekimoğlu ve Antrenörü Celal Keleş’i gönülden kutladı.    

Antrenör Celal Keleş de, davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, güzel ve nazik temennileri için Gençlik Dairesi Müdürü Eroğlu’na teşekkür etti.

Gençliğin her zaman yanında olan Gençlik Dairesi Müdürlüğünün desteğini hissetmenin kendileri için önemli bir motivasyon aracı olacağını vurgulayan Keleş, ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyledi.

Milli Atlet Yiğitcan Hekimoğlu da, aldığı ödül için Eroğlu’na teşekkür ederek, bu tür ödüllerin tüm spor dallarındaki sporcular için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.