1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENÇLİK DAİRESİ MÜDÜRÜ GENCAY EROĞLU’NA ÖDÜL
GENÇLİK DAİRESİ MÜDÜRÜ GENCAY EROĞLU’NA ÖDÜL

GENÇLİK DAİRESİ MÜDÜRÜ GENCAY EROĞLU’NA ÖDÜL

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından verilen hizmet ödülünü aldı.

A+A-

GENCAY EROĞLU: “KKTC’DEKİ GENÇLER İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARIN BURAM BURAM ATATÜRK KOKAN SAMSUN’DA DA TAKİP EDİLMESİ MUTLULUK VERİCİ”

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından verilen hizmet ödülünü aldı.

Gencay Eroğlu, hizmet ödülünü alırken yaptığı konuşmada, “Samsun buram buram Atatürk kokan bir şehir, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’deki gençler için yapılan çalışmaların Samsun’da da takip edilmesi mutluluk verici” dedi.

Gençlik Dairesi’nden verilen bilgiye göre, Eroğlu’na ödülü Samsun Büyük Şehir Belediyesi’nin Samsun’da düzenlediği törende verildi.

Ödül töreni için Samsun’a giden Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, orada, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kenan Şara ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Necmi Çamaş ile de bir araya geldi.

Gencay Eroğlu konuşmasında, ödül nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a verilen ödülden dolayı teşekkür etti.

Eroğlu, Atatürk ile özdeşleşen Samsun’da bulunmak ve böyle bir şehirden ödül almanın onur verici olduğunu vurgulayarak, Samsun’un kurtuluş savaşının başlatacak Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da  çıktığı yer olması bağlamında bir anlamda Türkiye Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı yer olduğunu vurguladı.

Gençay Eroğlu, doğum gününün 19 Mayıs olması nedeniyle Samsun’un kendisi için anlamlı ve önemli bir şehir olduğunu kaydetti.

Gencay Eroğlu ödül töreni ve temaslarını tamamlaması ardından adaya döndü.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.