1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GERGİN BEKLEYİŞ
GERGİN BEKLEYİŞ

GERGİN BEKLEYİŞ

Araçlarıyla birlikte feci şekilde yanan çiftin hayati tehlikeleri ve son durum

A+A-

Konu ile ilgili konuşan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Rifat Siber, çiftin hayati tehlikelerinin bulunduğunu ancak vücudunda yüzde 80 oranında yanık bulunan Emine Hatun Kesici’nin durumunun daha ağır olduğunu açıkladı.

Araçlarıyla birlikte feci şekilde yanan çiftin hayati tehlikeleri sürerken, Emine Kesici’nin durumu daha da ağırlaştı

Henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı Taşkent Piknik Alanı’nda 14 Ocak tarihinde araçlarında çıkan yangın sonucu feci şekilde yanan 30 yaşındaki Ömer Kesici ile 32 yaşındaki Emine Hatun Kesici’nin tedavileri yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Emine Kesici’nin durumunun çok ağır olduğu açıklandı

Taşkent Piknik Alanı’nda 14 Ocak tarihinde henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı araçlarında çıkan yangın sonucu feci şekilde yanan Ömer Kesici ile Emine Hatun Kesici’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Hayati tehlikesi devam eden çiftin sağlık durumları ile ilgili konuşan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Rifat Siber, her ikisinin de vücudunda ileri derecede yanıkların bulunduğunu söyledi.

Siber, Ömer Kesici ve Emine Hatun Kesici’nin tedavilerinin yoğun bakım ünitesinde devam ettiğini dile getirerek, “ Çiftin tedavileri devam ediyor. Özellikle Emine Hatun Kesici’nin daha da ağır. Hayati tehlikesi bulunuyor. Bir şey söylemek için çok erken” dedi.

Olay nasıl olmuştu?
Taşkent köyünde bulunan piknik alanı içerisinde 14 Ocak tarihinde, saat 08:30 sıralarında park halinde bulunan JE 200 plakalı salon araçta, muhtemelen bagaj kısmında bulunan benzin bidonundaki benzinin yoğunlaşarak alev alması neticesinde bir yangın meydana geldiğini kaydetmişti.

30 yaşındaki Ömer Kesici’nin vücudunda yüzde 40, 32 yaşındaki eşi Emine Kesici’nin ise yüzde 80 oranında yanık oluştuğu belirtilmişti.

JE 200 plakalı Citroen C2 marka araçtaki yangının nasıl çıktığı henüz kesin olarak bilinmezken, polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığını açıklamıştı.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.