1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GERİDE 2 EVLAT BIRAKTI!
GERİDE 2 EVLAT BIRAKTI!

GERİDE 2 EVLAT BIRAKTI!

47 yaşında hastalığa yenik düştü!

A+A-

Gazimağusa’nın sevilen isimlerinden Mehmet Konuker, 47 yaşında amansız hastalığa yenildi
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Devlet Hastanesi’nden önceki gün gelen haber tüm bölgede üzüntü yarattı. Gazimağusa Limanı çalışanlarından olan Mehmet Konuker; bir yıldan beri amansız hastalığına karşı sürdürdüğü mücadelesini kaybederek henüz 47 yaşında yaşama veda etti.
Önceki gün sat 10.00 sıralarında tedavi gördüğü hastanede yaşama veda eden Mehmet Konuker, dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda defnedildi.

Son 3 aydır hastanede tedavi görüyordu
Diyalog muhabirine konuşan aileye yakın bir kişi, Mehmet Konuker’in 1 yıldır kolon kanseri hastalığına karşı mücadele ettiğini ve son 3 aydır Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğünü söyledi. Mehmet Konuker için “çok iyi bir insandı” şeklinde konuşa aile yakını, “mücadeleden hiç yılmadı sonuna kadar hastalığı ile mücadele etti, kaybına çok üzüldük” şeklinde konuştu.

Geride iki evlat bıraktı
Eşinden uzun bir süre önce ayrılan Mehmet Konuker’in üniversitede okuyan Doğukan isminde bir oğlu ile lisede öğrenim gören Lara isminde bir kızı bulunuyordu.
Görevli olduğu Gazimağusa Limanı’nda da sevilen bir kişi olan Konuker’in ölümü tüm liman camiasındada üzüntü yarattı.
Sosyal paylaşım sitesi Facebooktan paylaşım  yapan Liman çalışanları, “Liman camiamız önemli bir kişisini kaybetti” şeklinde yorumlar yaparak duydukları üzüntüyü dile getirirken, bazı arkadaşları ise Konuker için “genç ve yiğit bir adamdı” yorumunu yaptı.

Onkoloji servisinin çoğunluğu Mağusalı
Öte yandan Konuker’in ardından Facebook hesabından yorum yapan birçok arkadaşı, Gazimağusa’daki kanser vakalarının fazlalığına dikkat çekti.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisinin çoğunluğunu Gazimağusa’dan giden hastaların oluşturduğunu iddia eden bazı kişiler konunun detaylıca araştırılmasını istedi.
Bir kişi ise Facebook hesabından şu paylaşımı yaptı. “Lefkoşa Onkoloji merkezinin büyük çoğunluğunu Magusa’dan gelen hastalar oluşturuyor! Benim gozlemim bu. Araştırın, haklı olduğumu göreceksiniz! Magusa’da kanser vakalarının bu kadar çok olmasının bilimsel olarak araştırılması şart bence.”

Diyalog

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.