1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GG GENÇLERİNDEN MÜTHİŞ DÖNÜŞ
GG GENÇLERİNDEN MÜTHİŞ DÖNÜŞ

GG GENÇLERİNDEN MÜTHİŞ DÖNÜŞ

GG gençlerinden müthiş dönüş

A+A-

A2 1.Lig'de 2015-2016 Sezonu'nda 10.hafta karşılaşmaları 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Toplam 31 golün atıldığı 10.hafta müsabakalarının 5'ini ev sahibi ve 2'sini de deplasman takımları kazandı. En fazla golün atıldığı karşılaşmada Baf Ülkü Yurdu-Gönyeli (6-3) takımları arasında oynanan maçta futbol severler toplam 9 gol izledi.

 

Gol krallığında ise Gençlik Gücü futbolcusu Akın Yıldırım, 12 golle 10.hafta sonunda krallık yarışında ilk sırada yer aldı.

HAFTANIN FUTBOLCUSU : UMUT BİRSEN(BAF ÜLKÜ YURDU). Gönyeli karşılaşmasında 3 gol atarak takımının 6-3 galip gelmesinde başrol oynadı.

HAFTANIN TAKIMI : GENÇLİK GÜCÜ. 3-0 geriye düştükleri Göçmenköy karşılaşmasını bırakmadılar ve 5-3 çevirip galip gelmesini bildiler.

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ : DAVUT KANSU(GHE). Ligin en zorlu deplasmanlarından olan Denizli deplasmanına takımını çok iyi motive etti ve 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmasını bildi ve haftanın teknik adamı olmayı başardı.

HAFTANIN HAKEMİ : CEMAL SARI(ESENTEPE-LAPTA). Başarılı bir hafta geçirdi. Temiz bir maç yönetti. Verdiği kararlar yerindeydi.

Haftanın 11’i : Kaleci(Orçun-Yalova), Savunma(Burak-Esentepe, Haydar-Yalova, Mert-Dumlupınar, Hüseyin-GHE), Orta Saha(Mustafa-Denizli, Muhammed-Esentepe, Tayfun-GG), Hücum(Umut-BÜY, Ömer-Gönyeli)

Toplu Sonuçlar

GG 5-3 Göçmenköy

Esentepe 1-0 Lapta

Denizli 2-3 GHE

Dumlupınar 3-1 Görneç

BÜY 6-3 Gönyeli

Karşıyaka 0-1 Yalova

Hamitköy 3-2 Düzkaya

GOL KRALLIĞI

12 gol : Akın Yıldırım(GG)

9 gol : Yıldıray Fenercioğlu(Dumlupınar)

8 gol : Mustafa Yorulmaz(BÜY), Umut Birsen(BÜY)

ozel-002.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.