1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE ÇEVRE YOLUNDA BÜYÜK KAZA!
GİRNE ÇEVRE YOLUNDA BÜYÜK KAZA!

GİRNE ÇEVRE YOLUNDA BÜYÜK KAZA!

Girne-Alsancak Çevreyolu’nda bugün öğle saatlerinde 3 aracın karıştığı 2 aracın yüz yüze çarpıştığı kazada, olası bir facia kıl payı önlendi. Kazada 13 yaşındaki bir çocuk dahil, 3 kişi hafif yaralandı.

A+A-

Girne-Alsancak Çevreyolu’nda bugün öğle saatlerinde 3 aracın karıştığı 2 aracın yüz yüze çarpıştığı kazada, olası bir facia kıl payı önlendi.

Kaza sonucu 13 yaşındaki bir çocuk dahil, 3 kişi hafif yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza bugün saat 14.15’te yaşandı.

Girne-Alsancak Çevreyolu 3-4 km'leri arasında, 36 yaşındaki Hasan Dilki yönetimindeki GN 542 plakalı araç ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden 79 yaşındaki Jean Margaret Millard yönetimindeki MA 834 Z yönetimindeki araca çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolsüz bir şekilde karşı şeride geçen GN 542 plakalı araç karşı istikametten gelmekte olan 48 yaşındaki Ceyda Uçaner yönetimindeki FK 272 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan GN 542 plakalı araç sürücüsü Hasan Dilki ile FK 272 plakalı araç sürücüsü Ceyda Uçaner ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 13 yaşındaki Beran Booroz kaldırıldıkları Girne Dr Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip müşahede altında alındı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.