1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİRNE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU!
GİRNE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

GİRNE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

Uyuşturucu operasyonu...

A+A-

Girne’de bir evde polis tarafından yapılan aramada, 320 gram hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve kalıntıları ile uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen para ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

Polis basın bültenine göre, dün, Girne’de A.A.J.(E-21), Z.A. (E-25), A.Q. (E-20) ve A.R’nin (E-22) kaldığı evde polisin yaptığı aramada, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan 4 uyuşturucu kırıcısı, yaklaşık 320 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir hassas terazi, üzerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 pipo ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 1902 TL, 265 Sterlin, 315 ABD Doları ve 15 Euro nakit para bulunarak emare alındı.

Adı geçen 4 kişi tutuklandı.

HEM HİNTKENEVİRİ HEM KOKAİN

Diğer yandan, yine Girne’de G.A’nın (E-22) evinde polis tarafından yapılan aramada ise, yaklaşık 5 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 3.5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı. G.A tutuklandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.