1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖKHAN DURMUŞ’UN KATİL ZANLISINA...
GÖKHAN DURMUŞ’UN KATİL ZANLISINA...

GÖKHAN DURMUŞ’UN KATİL ZANLISINA...

İngiltere’nin başkenti Londra’da, 22 yaşındaki Türk genci Gökhan Durmuş cinayetiyle ilgili görülen duruşmada katil zanlısı

A+A-

Mihrişah Safa

Şubat ayında Londra’da öldürülen 22 yaşındaki Gökhan Durmuş’un cinayetiyle ilgili katil zanlısı 19 yaşındaki Turrell Auguste,ömür boyu hapse mahkum oldu. Auguste’nin en az 21 yıl hapis yatması kararlaştırıldı

İngiltere’nin başkenti Londra’da, 22 yaşındaki Türk genci Gökhan Durmuş cinayetiyle ilgili görülen duruşmada katil zanlısı Turrell Auguste, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 19 yaşındaki Auguste, en az 21 yıl hapis yatacak.
City bölgesindeki Old Bailey Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, cinayetten 18 gün sonra ele geçirilen ve tutuklu olarak yargılan Auguste’nin en az 21 yıl hapis yatması kararlaştırıldı.

Turrell Auguste’nin tutuklanan 21 yaşındaki abisi Mathias Auguste’nin de ise suçsuz bulunarak salınıverdiği kaydedildi.

‘SONU BÖYLE OLMAMALIYDI’

İngiliz polisi Scotland Yard tarafından yapılan açıklamada, talihsiz gencin katil zanlılarıyla olay öncesi buluşmasının uyuşturucuyla ilgili bağlantısı olasılığı üzerinde de duruldu.

Metropolitan Polisi Cinayet ve Ciddi Suçlar Masası Dedektifi (HMCC) Andy Manning konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Aralarındaki tartışma her ne olursa olsun bir gencin hayatını kaybetmesine neden olacak bu derecede şiddete gerek yoktu” dedi. 7 Şubat’ta Hackney bölgesinde Chatham Place’te saat 21.30 sularında boynuna bıçak darbesi alan talihsiz genç, 9 gün sonra ise geçirdiği bir seri operasyonlarına rağmen kurtarılamadı. Küçük yaşlardan beri futbol oynayan başarılı bir sporcu olmasıyla da tanınan Durmuş’un cenazesi ailesi ve sevenleri tarafından doğum yeri olan Londra’da toprağa verilmişti.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.