1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖNÜL EĞLENDİRME PAHALIYA PATLADI!
GÖNÜL EĞLENDİRME PAHALIYA PATLADI!

GÖNÜL EĞLENDİRME PAHALIYA PATLADI!

Gönül eğlendirme pahalıya patladı!

A+A-

Abbas ELMAS

Mehmet Akif Gündüzlü isimli kişiyi yeğenleri ile gönül eğlendirdiği gerekçesi ile darp ederek iki kez bıçakladıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan zanlılar Kazım Günaydın ile Salih Günaydın, dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Emin Doğan, zanlılar Kazım Günaydın ile Salih Günaydın’ın 10 Kasım saat 11.30 sıralarında Lefkoşa’da Gazeteci Kemal âşık caddesi otobüs terminalinde amcalarının kızı ile gönül eğlendirdiği gerekçesi ile Mehmet Akif Gündüzlü’yü şemsiye ayağı ile vurup kulak zarını yırttıktan sonra tasarruflarındaki 10 cm kanunsuz bıçak ile sol bacağından bir kez ve sırtından bir kez olmak üzere iki kez bıçakladıklarını söyledi.

Polis memuru Doğan, olaydan sonra kaçan zanlıların önceki gün polise gelerek teslim olduklarını, gönüllü ifade verdiklerini belirterek, ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını söyledi. Doğan, zanlıların bir gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak yürütülen soruşturmanın selameti açısından bir gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.