1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖRÜNTÜLER ELE VERDİ
GÖRÜNTÜLER ELE VERDİ

GÖRÜNTÜLER ELE VERDİ

Yakındoğu Üniversitesinde öğrenim gören iki öğrenci, okulun güvenlik amirinin parasını çaldı.

A+A-

Yakındoğu Üniversitesinde öğrenim gören iki öğrenci, okulun güvenlik amirinin parasını bet ofiste çaldı. İddialara göre, güvenlik amiri Turgay Mayın Lefkoşa’daki bir bet ofisine gitti. Aynı bet ofise giden öğrenciler Mehmet Veysi Gökalp (E-24) ve Bahattin Çelik (E-26), Mayın’ın üzerinden çıkarıp sandalyeye astığı ceketin cebinden 2 bin sterlin parayı çaldı.

GÖRÜNTÜLER ELE VERDİ

Parasını kaybolduğunu daha sonra fark eden Mayın polise giderek şikâyetçi oldu. Bet ofisin güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlıların okulun öğrencilerinden Mehmet Veysi Gökalp ile Bahattin Çelik olduğunu tespit etti. Zanlılara ulaşan polis onları Lefkoşa Polisine celp etti. Teşhis edildiklerini anlayan iki öğrenci zanlı çaldıkları paralarla birlikte polise giderek teslim oldu. Haklarında hırsızlıktan dolayı soruşturma açılan iki zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı.

İKİSİ DE ÖĞRENCİ

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada olayın önceki akşam sat 19.00 sıralarında meydana geldiği zanlıların öğrenci olduğu, çaldıkları paranın tamamını polise teslim ettikleri ve haklarındaki soruşturmanın tamamlandığı açıklandı.Polis, zanlıların davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti.

TÜM BELGELERİNE EL KONULDU

Mahkeme, zanlıların kimlik ve seyahat belgelerine el konulması, yurt dışına çıkışlarının yasaklanması ve haftada bir gün polise giderek imza atmaları şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmalarına karar verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.