1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZÜNÜ KARARTTI AMA BAŞARILI OLAMADI!
GÖZÜNÜ KARARTTI AMA BAŞARILI OLAMADI!

GÖZÜNÜ KARARTTI AMA BAŞARILI OLAMADI!

Polis kıskıvrak yakaladı!

A+A-
Borçlarını ödeyebilmek için gözünü karartan Çetin Yıldız soyguna teşebbüs etti ancak başarılı olamadı
 
Borçlarını ödemek için hırsızlık yapmaya kalkışan Çetin Yıldız kıskıvrak yakalandı. Göçmenköy’de bulunan Nicosia Bet Ofisi isimli işyerinden içinde 13 bin 500 TL olan para çantasını çalan zanlı Çetin Yıldız koşarak kaçmaya çalıştığı sırada devriye gezen polis memuru Serkan Özada tarafından fark edilerek suçüstü yakalandı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ÖZADA YAKALADI

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Aygün Karagil olayla ilgili bulguları aktardı. Karagil, huzurda bulunan zanlı Çetin Yıldız’ın 15 Temmuz tarihinde saat 10.00 raddelerinde Göçmenköy’de faaliyet gösteren Nicosia Bet Ofisi isimli işyerine giderek, ofis içerisinde bulunan para çantasını içindeki 13 bin 250 TL nakit parayı çalarak koşarak kaçtığını söyledi. Polis, zanlının koşarak kaçtığı sırada olay mahallinde devriye de bulunan Cürümleri Önleme Şubesinde görevli Polis memuru Serkan Özada tarafından fark edilmesi üzerine takip edildiğini ve Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait oto park içerisinde suçüstü hali gereği tutuklandığını belirtti. Polis, zanlının gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini vermiş olduğu ifadenin teyit ve tekzip edileceğini belirterek soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

MECBUR KALMIŞ

Polisin ardından söz alan zanlı pişman olduğunu, bu suçu borçlarından ötürü işlediğini, yeni çocuk sahibi olduğunu ve çocuğunun hasta olduğunu, bu nedenle hastanede yatan çocuğuna bakabilmek için borç para aldığını söyledi. Zanlı borç aldığı kişilerin kendisine borcunu ödemesi için baskı yaptığını belirterek bu şuçu işleyip borçlarını ödemeyi düşündüğünü ifade etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Star Kıbrıs
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.