1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZYAŞLARI SEL OLDU
GÖZYAŞLARI SEL OLDU

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Kanser nedeniyle hayata veda eden Yakın Doğu Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğretim görevlisi Serpil Kolay Akfer son yolculuğuna, öğrencileri ve mesai arkadaşları tarafından uğurlandı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık bölümü öğretim görevlisi olan Serpil Kolay Akfert’in, genç yaşta kansere yenik düşerek hayata veda etmesinin ardından dün, YDÜ’de bir tören düzenlendi. Saat 10.30’da ‘Eğitim Sarayı’nda düzenlenen törene, Akfert’in mesai arkadaşlarının yanı sıra, çok sayıda öğrenci katıldı. Serbest Çalışan Hekimler Birliği eski Başkanı Dr. Kazım Akfert’in de eşi olan Serpil Kolay Akfer için düzenlenen törende, YDÜ Psikoloji Danışmanlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Çakıcı ve Akfer’in öğrencileri konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların sonunda ise Akfert için iki dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Ebru Çakıcı: “Bütün güzellikleri dalga dalga yayılacaktır”
Serpil Kolay Akfert’in, hem öğrencisi, hem de mesai arkadaşı olduğunu belirten YDÜ Psikoloji Danışmanlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Çakıcı, Akfert’i alçak gönüllülük ile mükemmeliyetçiliği bir arada sentezlemiş, çalışkan bir insan olarak nitelendirdi. Akfert’in, üniversitedeki öğrencileri için her zaman en iyisini istediğini dile getiren Çakıcı, Akfert’in öğrencilerinin en iyi düzeyde eğitim alması için elinden gelen her şeyi yapan bir öğretim görevlisi olduğunu kaydetti.

Akfert’in, ülkedeki ilk Psiko Drama sınıfını oluşturan kişi olduğuna yer veren Çakıcı, bu konuda teoriden çıkıp, uygulamaya geçilmesinin de öncülerinden olduğu bilgisini verdi. Akfert’in, kibar, duygusal, kırılgan; kısacası bir kadının sahip olması gereken tüm özelliklere sahip bir anne olduğunu hatırlatan Çakıcı; Akfert’in bütün güzelliklerinin dalga dalga yayılacağından kuşkusu olmadığı sözleri ile konuşmasını noktaladı.

Kaynak:Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.