1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR

Korkunç kazada hayatını kaybeden 1,5 yaşındaki Kezban bebek ve annesi Zalihe Kalkan dün düzenlenen cenaze töreni ardından Lefkoşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

A+A-

Lefkoşa-Girne anayolunda meydana gelen korkunç trafik kazasında hayatını kayeden 1,5 yaşındaki Kezban bebek ile dün gece yarısı yaşamını yitiren Zalihe Kalkan, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

31 Ağustos Cumartesi günü meydana gelen kazada, minik Kezban olay yerinde hayatını kaybederken, anne Zalihe Kalkan'ın beyin ölümü gerçekleşmişti.

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tutulan Zalihe Kalkan, yaşamaya daha fazla dayanamayarak dün saat 00.15' te yaşımını yitirdi.

Kazada yaralanan baba Tufan Kalkan'ın sağlık durumu ise iyiye gidiyor. Baba Tufan Kalkan, eşi ve minik kızlarının cenaze törenine katılarak onları son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

yurek.jpg

uzgun.jpg

Cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Genç yaşta yaşamını yitiren anne ile mink Kezban'ın cenazesine katılan herkes bu acıya ortak oldu. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu.

Baba Tufan Kalkan'ın cenaze töreni'nde bitkin ve çok üzgün olduğu gözlemlendi. Bir ara kızının tabutunun yanına giden Tufan Kalkan, ''Babam, babacığım'' diye feryat etti. Bu feryatla aile fertlerinin yaktığı ağıtlar birbirine karıştı, göz yaşları ise sel olup gitti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.