1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNEY YERİNE CEZAEVİ'NE GİTTİ!
GÜNEY YERİNE CEZAEVİ'NE GİTTİ!

GÜNEY YERİNE CEZAEVİ'NE GİTTİ!

Murat Ünlü, dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Güney yerine Cezaevi’ne gitti!

Abbas ELMAS

Ramadan Sezgin Selyahtin adına düzenlenmiş sahte Bulgaristan kimliği ve pasaportu ile Lokmacı Kara Giriş Kapısından çıkış yapmak isterken polis tarafından gözaltına alınan zanlı Murat Ünlü, dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Süleyman Açıkada, zanlı Murat Ünlü’nün “Başkasının kimliğine bürünme” ve “Sahte evrak” suçlamalarından methaldar olduğunu söyledi.

Süleyman Açıkada, Murat Ünlü’nün 4 Ekim tarihinde Ercan Havalimanı’ndan kendine ait T.C kimlik kartı ile girişi yaptığını ve Türkiye’de bin Euro karşılığında satın aldığı sahte Bulgaristan kimliği ve pasaportu ile önceki gün Lokmacı Kara Giriş Kapısı’ndan çıkış yapmak isterken suçüstü yakalandığını kaydetti.

Soruşturmayı yürüten polis memuru Süleyman Açıkada, zanlı Murat Ünlünün vermiş olduğu ifadesinde suçunu kabul ettiğini ve zanlının KKTC’de herhangi bir bağı bulunmadığına dikkat çekerek, zanlının davalarında hazır bulunmasını sağlamak için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanması talep etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlının KKTC’de yasal bir bağı olmadığını ve davalarından kaçma ihtimali olduğunu belirterek, Murat Ünlünün dosyaları hazırlanıncaya kadar 1 ayı geçmeyecek süreyle Merkezi Cezaevine hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesini emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.