1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNEYDE FECİ KAZA!
GÜNEYDE FECİ KAZA!

GÜNEYDE FECİ KAZA!

Arabada tartışma bir gencin yaşamına mal olurken, KKTC'li işadamı ölümden döndü

A+A-

Gazimağusa’da faaliyet gösteren ‘Şenal Plastik’ şirketinin sahibi Osman Ağaoğlu, önceki gün Güney Kıbrıs’ın Frenaru köyü yakınlarında aracıyla seyrederken, ters istikamete giren sürücünün şiddetli çarpması sonucunda ölümden döndü. Çarpan aracın yolcusu 21 yaşındaki Slovakyalı kadın ise hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Kıbrıslı Rum öğrencinin kullandığı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine karşı şeride geçti ve Kıbrıslı Türk Osman Akoğlu’nun (63) kullandığı MC 289 plakalı araç ile çarpıştı. Kaza sonrasında Rum gencin kullandığı araç tanınmaz hale gelirken, araç içinde yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki Slovakyalı kadın hayatını kaybetti. Rum gencinin kaza anında, Slovakyalı kadın ile şiddetli bir tartışma yaşadığı ve dikkatinin dağılması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiği bildirildi.  

En yakın hastaneye kaldırıldı

Kıbrıslı Türk işadamı Osman Ağaoğlu ise kaza sonrasında ağır yaralı vaziyette Paralimni bölgesindeki ‘General Amohostos’ Hastanesi’ne kaldırıldı.

Güney Kıbrıs’a geçen Diyalog muhabirinin dün hastanede ziyaret ettiği Osman Ağaoğlu, yoğun bakımdan çıkarıldığını ve gerekli müdahalelerin yapılması sonrasında özel odaya alındığını söyledi.      

Ağaoğlu’ nun oğlu Ali Ağaoğlu da babasının ölümden döndüğünü, fakat  genel durumunun iyi olduğunu söyledi. Ali Ağaoğlu, babasının 3-4 gün içerisinde babasının taburcu olacağını belirtirken “onu Allah korudu” dedi.

Hastahane görevlilerinin babasına iyi baktığını söyleyen Ali Ağaoğlu, doktorlara ve hemşirelere teşekkür etti.

Gazimağusa’ da faaliyet gösteren “Şenal Plastik” isimli işyerinin sahibi olan Osman Ağaoğlu’ nun bir oğlu ve bir kızı bulunuyor.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.