1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNEY’DEN İTHAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARLA YAKANDI
GÜNEY’DEN İTHAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARLA YAKANDI

GÜNEY’DEN İTHAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARLA YAKANDI

Güney’den ithal ettiği uyuşturucularla yakandı

A+A-

Narkotik ekipler aldığı ihbar üzerine Kurudere’de gerçekleştirdikleri operasyonda 15 gram uyuşturucu madde ele geçirdi. Tutuklanan Ahmet Öztepe ise Mağusa’da mahkemeye çıkarıldı
Nadire BAHADİ

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Mağusa Şubesi ekipleri önceki gün aldığı bir ihbar üzerine Kurudere köyünde operasyon gerçekleştirdi. Ahmet Öztepe’ye ait ev ve araç içerisinde 15 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirilirken, Öztepe polis ekipleri tarafından tutuklandı. Zanlı dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk süresi alındı. Polis Güney Kıbrıs’tan ithal edilen söz konusu uyuşturucu maddeler ile ilgili soruşturma başlattı.
Uyuşturucuları tuvalete gizledi

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Cüneyt Arkın mahkemede verdiği gönüllü ifadesinde, 5 Aralık tarihinde Narkotik ekipleri tarafından alınan bir bilgide Paşakent Apartmanı Kurudere bölgesinde zanlı Ahmet Öztepe’nin tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini kaydetti. İhbarda belirtilen adrese gidilerek mahkeme emri ile yapılan aramada tuvalet niyagarasına saklanmış vaziyette iki arı plastik kavanoz ve poşetlere sarılarak muhafaza edilen toplam 13 gram hint keneviri türü uyuşturucu maddenin bulunduğunu söyleyen Arkın, ayrıca zanlıya ait araç içerisinde yapılan aramada aracın arka koltuğunda bulunan ayakkabı kutusu içerisine saklanmış 2 gram hint keneviri türü uyuşturucunun bulunarak emare alındığını kaydetti. Zanlının poliste bir gönüllü ifade verdiğini belirten Arkın, zanlı Ahmet Öztepe’nin z konu uyuşturucu maddeleri 4 Aralık tarihinde Günye Kıbrıs’tan arak KKTC’ye ithal ettiğinin öğrenildiğini söyledi. Uyuşturucu maddeler için Devlet Kimya Labratuarı, uyuşturucu maddelerin muhafaza edildiği poşet ve plastik kavanozların ise Parmak İzi inceleme Şubesi’ne gönderildiğini belirten Arkın, sonuçların henüz ellerine ulaşmadığını kaydetti. Arkın, zalının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.