1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜNGÖRDÜ, GİRNE SANAYİ BÖLGESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
GÜNGÖRDÜ, GİRNE SANAYİ BÖLGESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

GÜNGÖRDÜ, GİRNE SANAYİ BÖLGESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Girne Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, resmen başlayan seçim propaganda döneminde ilk olarak Girne Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

A+A-

GÜNGÖRDÜ: “GİRNE’DE BİR DEĞİŞİM GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Girne Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Nidai Güngördü, resmen başlayan seçim propaganda döneminde ilk olarak Girne Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Güngördü’nün seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, başkan adayı bu sabah gerçekleştirdiği ziyarette bölge esnafıyla sohbet etti. Güngördü, hem esnafın sorunlarını dinledi, hem de yaklaşan yerel seçimlerle ilgili destek talebinde bulundu.

Bu arada Girne Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Güngördü, resmi seçim propaganda döneminin başlaması nedeniyle yayımladığı yazılı mesajda, “Demokrasinin vazgeçilmezi olan yeni bir yerel seçim sürecine girmiş bulunuyoruz .29 Haziran 2014 Girne’de değişimin gelişime ve geleceğe inananların seçim günü olacaktır” dedi.

Girne’de bir değişim gerçekleştirmek için yola çıktıklarını ifade eden Güngördü, seçim sürecinin çağdaş, topluma uygun, seviyeli, demokratik kurallar çerçevesinde ve saygılı bir ortamda geçmesi temennisinde bulundu.

Güngördü, seçim süresince tüm Girnelileri, adayları iyice dinlemeye, anlamaya ve kendilerine sunulan projelere değer vererek, en doğru tercihi yapmaya davet etti.

Girne seçmeninin nasıl bir adaya oy verilmesi konusunda doğru bir yaklaşımda bulunacaklarından  emin olduğunu kaydeden Güngördü, Girneli seçmenin ortak akla inanan, kurumsal bir belediye yapısını oluşturacak, projeleri  ve bilgi birikimi ile değişimi gerçekleştirecek, vizyon sahibi bir adaya oy vermeleri gerektiğini savundu.

Güngördü, Girne’deki bu değişimi gerçekleştirecek, belediyeyi yeniden Girne halkına açacak, şeffaf katılımcı ve demokratik bir belediye için değişim isteyen tüm seçmenleri, “kendisini” desteklemesi yönünde çağrıda bulundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.