1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜPEGÜNDÜZ HIRSIZLIK!
GÜPEGÜNDÜZ HIRSIZLIK!

GÜPEGÜNDÜZ HIRSIZLIK!

Lefkoşa Yiğitler Burcu Otoparkı’nda yaşanan hırsızlık pes dedirtti

A+A-

Aracını otoparka parkeden Fatoş Anter, bir saat sonra aracının camını paramparça buldu. Hırsız aracın camını kırıp araçtaki cüzdanı alıp kaçtı. Polis şimdi cüzdan hırsızını arıyor.

Lefkoşa Yiğitler Burcu Otoparkı’nda bir aracın camı kırılarak içerisindeki cüzdan çalındı. Güpegündüz yaşanan olay “Bu kadar da olmaz” dedirtti.

Önceki gün öğle vakti aracını otoparka parkeden Fatoş Anter, bir saat sonra aracının camını paramparça buldu. Saat 14.30 ile 15.30 arasında gerçekleşen olayda, Anter’e ait çanta içerisinden cüzdan çalındı. Aynı bölgede bulunan ve Lefkoşa Türk Belediyesi çatısı altında hizmet veren “Anneler Merkezi” öğretmeni olan Anter, yaşadıklarından dolayı büyük bir şok içerisinde olduğunu dile getirdi.

“Buji ile camı patlattılar”
Olay sonrasında polise ihbarda bulunan Anter, polisin arabanın camının buji yardımı ile patlatıldığı ihtimali üzerinde durduğunu belirtti. Görevli polislerin, buji ile patlatılan camların ses çıkarmadığını ve hırsızların bu nedenle buji kullanmayı tercih ettiği yönünde bilgi verdiğini dile getiren Anter,  cüzdanın içerisinde para olmadığını ancak; kredi ve kimlik kartlarının yanı sıra, önemli banka evraklarının çalındığını söyledi.

“Çevreden kimse görmemiş”
Yine görevli memurların, çevredeki birçok insana, olayla ilgili soru sorduğunu ifade eden Anter, oradaki herkesin bir şey görmedikleri yönünde ifade verdiklerini ve bunun oldukça şaşırtıcı olduğunu dile getirdi. En yoğun saatler arasındaki 14.30 – 15.30 arasında, bölgede birçok insanın olduğunu belirten Anter, “Bunca insan arasından hiç kimsenin bir şey görmemiş olması şaşırtıcı” şeklinde konuştu.

Yaşadıklarından dolayı oldukça üzgün olduğunu dile getiren Anter, ülkenin gün geçtikçe daha güvensiz bir hal aldığını ve güpegündüz araçların camlarının kırılarak, içerisindeki eşyaların çalınabildiğini söyledi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.