1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜRPINAR’DAN LİMASOL TÜRK KOOPERATİF BANKASI’NA PLAKET
GÜRPINAR’DAN LİMASOL TÜRK KOOPERATİF BANKASI’NA PLAKET

GÜRPINAR’DAN LİMASOL TÜRK KOOPERATİF BANKASI’NA PLAKET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, sosyal sorumluluk projelerine yaptıkları katkıdan dolayı, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’e teşekkür plaketi takdim etti.

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, sosyal sorumluluk projelerine yaptıkları katkıdan dolayı, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’e teşekkür plaketi takdim etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Limasol Türk Kooperatif Bankasını ziyaret ederek, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Banka Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu, Genel Müdür Yardımcıları İlker Bahçecioğlu ile Abdullah Özsuzulu ve banka yetkilileriyle görüştü.

Ziyaretinde, Bakan Gürpınar’a Çalışama ve Güvenlik Bakanı Özel Kalem Müdürü Hasan Daniş eşlik etti.

Bakan Gürpınar, Kemaler ve banka yetkililerine “Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesi” hakkında bilgi vererek, görüş alışverişinde de bulundu. 
 
GÜRPINAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın sosyal sorumluluk anlayışının çok yüksek olduğuna işaret ederek, Banka’nın sosyal hizmetler alanına çok ciddi katkıları olduğunu söyledi.

Banka’nın geçtiğimiz aylarda engellilerin, rehabilitasyon merkezlerine taşınması için bir minibüs hibe ettiğini anımsatan Bakan Gürpınar, Limasol Türk Kooperatif Bankası yetkililerine teşekkür ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler’e plaket takdim etti.

Bakanlıklarının geliştirdiği “Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesi” hakkında da bilgi vermek ve görüş alışverişinde bulunmak istediklerini belirten Bakan Gürpınar, Banka’nın projeye nasıl katkı yapabileceğini görüşeceklerini söyledi.

KEMALER

Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler de, plaketten ötürü Bakan Gürpınar’a teşekkür ederek, Bankalarının geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde engelli çocukların taşınabilmesi için bir minibüs hediye ettiklerini, bunun kendilerinin temel görevlerinden olduğunu söyledi.

Ülkeden kazandıklarını, yine ülke için kullanarak, sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade eden Kemaler, ülkede bir ilk olan Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu’nun, diğer bütün kurumlara örnek olmaya başladığını kaydetti.

Bu ülkede gelir elde eden ve kazanç sağlayan bütün kurumların, sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmalarını temenni eden Kemaler, “Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesi”ni desteklediklerini kaydetti.

Yerel iş gücünü arttırmak gerektiğini vurgulayan Kemaler, Bankanın tamamının yerel iş gücünden yararlandığını belirtti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.