1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ DARP EDEN SALDIRGANLARDAN İKİSİ TUTUKLANDI
GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ DARP EDEN SALDIRGANLARDAN İKİSİ TUTUKLANDI

GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ DARP EDEN SALDIRGANLARDAN İKİSİ TUTUKLANDI

Diskodaki güvenlik görevlilerini ciddi şekilde darp eden saldırganlardan ikisi tutuklandı

A+A-

Alsancak’ta faaliyet gösteren “Ice” isimli disko önünde geçtiğimiz gün korumaları darp eden grubun içerisinde yer aldığı iddiasıyla önceki gün tutuklanan M.G isimli zanlının ardından dün, Ö.Y isimli zanlı da mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, polis tarafından aranan 5 zanlıdan biri olan Ö.Y hakkında 2 gün tutukluluk emri verdi.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Savcı Özlem Tümer polis memuru Toykan Gülerler’i tanık olarak dinletti. Lapta Polis Karakolu’nda görevli Toykan Gülerler, zanlının “Vahim zarar”, “Ciddi darp” ve “Adam yaralama” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Polis memuru Toykan Gülerler, 16 Haziran günü meydana gelen kavga sonucu güvenlik görevlisi olan Tarkay Ardan’ın başına bira şişesi ve tahta sopalarla vurulduğunu ve göğsünün de kırık bira şişesiyle çizilip yaralandığını ifade etti. Toykan Gülerler, aynı kavgada güvenlik görevlisi olan Hasan Songur’un da burnunun kırıldığını dile getirdi.

Meseleyle ilgili M.G isimli kişinin önceki gün tutuklandığını belirten Gülerler, olaya karıştığı tespit edilen ve polis tarafından aranan 5 kişiden biri olan Ö.Y’nin ise gözaltına alındığını kaydetti.

Olayla ilgili aranan 4 kişinin daha olduğunu anlatan polis memuru, Ö.Y isimli zanlının serbest kalması durumunda aranan şahıslara etki edebileceğine dikkat çekti ve hakkında 2 gün tutukluluk emri verilmesini istedi.

Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, soruşturmanın yeni başladığına dikkat çekerek, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için talep edilen süreye onay verdi.

Kaynak:Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.