1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT BELEDİYESİ’NDEN FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ
GÜZELYURT BELEDİYESİ’NDEN FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ

GÜZELYURT BELEDİYESİ’NDEN FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ

Güzelyurt Belediyesi, “Güzelyurt Evimizdir” konsepti ile Serhatköy kavşağında bugün saat 10.00’da fidan dikim etkinliği düzenledi.

A+A-

 Güzelyurt Belediyesi, “Güzelyurt Evimizdir” konsepti ile Serhatköy kavşağında bugün saat 10.00’da fidan dikim etkinliği düzenledi.

Etkinliğe Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli, ODTÜ KK Kampusu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tanju Mehmetoğlu, Kurtuluş Lisesi, Meslek Lisesi, Zümrütköy İlkokulu, Kurtuluş İlkokulu, Şehit Turgut Ortaokulu, Fikri Karayel İlkokulu, Serhatköy İlkokulu, Barış İlkokulu, Güzelyurt Maarif Koleji, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü, Onurlu Yaşam Derneği ve gönüllüler katıldı.

ÖZÇINAR: “BU BİR BAŞLANGIÇ”

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, “Güzelyurt Evimizdir” sloganı ile Serhatköy’de organize edilen ağaç dikme etkinliğinin bir başlangıç olduğunu belirterek, bu etkinliğin periyodik aralıklarla yapılacağını söyledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, etkinlikte yaklaşık bin fidanın ekileceğine dikkat çeken Özçınar, yeşil alana ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Etkinliğe katılan tüm okullara ve sivil toplum örgütlerine teşekkür eden Özçınar “Güzelyurt Evimizdir” konsepti ile çok farklı konularda da çeşitli organizasyonların düzenleneceğini belirtti.

Etkinlik ekiplerin fidan dikimiyle son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.