1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GÜZELYURT-LEFKOŞA ANAYOLUNDA TRAFİK KAZASI,
GÜZELYURT-LEFKOŞA ANAYOLUNDA TRAFİK KAZASI,

GÜZELYURT-LEFKOŞA ANAYOLUNDA TRAFİK KAZASI,

Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda trafik kazası,

A+A-

Salon araçlarda ‘azami hızın 100’ olduğu Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda kontrolden çıkan otomobil, bariyer olmadığı için orta refüjü geçip takla attıktan sonra karşı şeride geçti… Görgü tanıkları, aracın az kalsın karşı yönden gelen başka bir araçla çarpışacağını iddia

Mehmet KARA

Güzelyurt-Lefkoşa anayolunda, dün sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bariyerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kontrolden çıkan otomobil, bariyer olmadığı için orta refüjü geçip takla attıktan sonra karşı şeride uçtu. Görgü tanıkları, Mini Cooper marka aracın o esnada karşı yönden gelen başka bir araçla çarpışmaktan kıl payı kurtulduğunu iddia etti.

Metrelerce sürüklenen araç, dört tekerleği üzerinde durabildi. Büyük çapta hasarın meydana geldiği kazada,  Ahmet Rabbani Kayacuk, Mehmet Nur Alıcı ve Luliana Sporala isimli gençler ölümden döndü.

Orta refüjü geçip takla attı

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, dün saat 01.40’ta Osmanlızade Otomotiv önünde meydana geldi.

Güzelyurt’tan Lefkoşa istikametine doğru seyreden Ahmet Rabbani Kayacuk (22) yönetimindeki ME 304 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç yolu ikiye ayıran orta refüjü geçip takla attıktan sonra karşı şeride geçti. Metrelerce sürüklendikten sonra boş bir alan içerisine savrulan araç, dört tekerleği üzerinde durabildi.

Kaza sonucu yaralanan sürücü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Mehmet Nur Alıcı ile Luliana Sporala, olay yerine çağrılan ambulans ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bariyerin önemine dikkat çektiler

Bu arada olay mahallinde bulunan vatandaşlar, yollarımızda bariyerin önemine bir kez daha dikkat çekti.

Vatandaşlar, “Kazanın gerçekleştiği yolun bir kısmında bariyer var, diğer kısmında yok. Güzelyurt-Lefkoşa anayolunun tamamına bariyer yapılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.