1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Hadise iftira attı itibarımı zedeledi"
"Hadise iftira attı itibarımı zedeledi"

"Hadise iftira attı itibarımı zedeledi"

"Hadise iftira attı itibarımı zedeledi"

A+A-

Hadise’nin dolandırıcılıkla itham ettiği iş kadını Yasemin Sadıkoğlu’nu savcılık suçsuz buldu. Ama bu kez Sadıkoğlu’nun avukatı şikayetçi oldu: Hadise, müvekkilime iftira attı, itibarını zedeledi. Bunun kanundaki cezası 4 yıla kadar hapistir.

İngiliz Moda Ödülleri Töreni'ni izlemek için bilet aldırdığı arkadaşı Yasemin Sadıkoğlu'nun kendisini dolandırdığını iddia eden Hadise'ye savcılıktan kötü haber geldi. Yürütülen soruşturma sonrası takipsizlik kararı verildi.

SUÇ DUYURUSU HAKSIZDI

Karar sonrası Sadıkoğlu'nun avukatı Sevda Şahin İhsanoğlu, "Yapılan haksız suç duyurusu nedeniyle itibarı zedelenen müvekkilim Sadıkoğlu, Hadise Açıkgöz hakkında iftira nedeniyle suç duyurusunda bulundu" dedi.

İCRA TAKİBİ DE İSTENDİ

Avukat İhsanoğlu, Hadise'nin TCK'nın 267'nci maddesine göre bir yıldan dört yıla kadar hapisle cezalandırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Sadıkoğlu'nun, Hadise'den alacağının tahsili sebebi ile icra takibi başlatıldığını açıkladı.

Yasemin Sadıkoğlu'nun avukatı; Hadise'nin müvekkiline olan borcunu ödemek istemediği için Sadıkoğlu'na iftira attığını söyleyip ekledi: "Müvekkilim, saygın bir iş kadınıdır." 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.