1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Hadise'ye Büyük Gönderme!
Hadise'ye Büyük Gönderme!

Hadise'ye Büyük Gönderme!

Delirecek...

A+A-

Sinan Akçıl, yıllar önce ilişki yaşadığı Hadise ve kardeşlerine gönderme yaptı! Gazeteciler, “Otilia ile aşkınız, diğer ilişkileriniz gibi olaylı bitmedi. Avrupalı olduğu için mi?” diye sordu. Akçıl ise “Eski sevgililerim arasında da Avrupalı vardı. Buradaki en büyük avantajım, baldızlarımın olmaması” diye cevap verdi

Şarkıcı Sinan Akçıl, bir markanın reklam yüzü oldu. Tanıtımda gazetecilerin karşısına çıkan Akçıl, Otilla'dan ayrılma sebebini "Ona, beklediği kadar zaman ayıramadım, tek sorun bu. Kendisi benim Türkiye sınırları dışındaki en sevdiğim kişi olarak kalacak" sözleriyle açıkladı. Akçıl, "Ayrılıklarınız kanlı-bıçaklı bitiyordu. Avrupalı olunca mı böyle oluyor?" sorusu karşısında Hadise'ye de şu sözlerle taş attı: "Hayır, onların içerisinde de Avrupalı vardı. Tabii buradaki en büyük avantajımız baldızlarımın olmaması." Akçıl, son olarak "Kaderimde yazan ne ise o olacak" dedi.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün Otilia'yı "Dikkatli ol" diye uyarmasına Sinan Akçıl, "Onu kaale almıyorum" diye karşılık vermişti.

--3531845.gif

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.