1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ
HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ

HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ

Hakkımızı arayacağız

A+A-

 

Futbol Federasyonu tarafından ligden ihraç edilen Serdarlı’nın kulüp başkanı Taşer Büyükadam basın toplantısı yaparak mahkeme süreci ve yaşananlarla ilgili bilgi verdi.

Serdarlı Kulüp Başkanı Taşer Büyükadam Serdarlı’nın Çetinkaya maçı ve ligden ihracıyla ilgili gelişmeler hakkında basın toplantısı gerçekleştirdi.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısında Büyükadam, Mahkeme süreciyle ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Bir hatadan bir kulüp kapanamaz

Taşer Büyükadam bir hatadan dolayı bir kulübün kapanmasının doğru olmadığını ve haklarını sonuna kadar savunacaklarını kaydetti. Büyükadam savunma hakları olduğu halde savunma hakkı verilmediğini belirterek “bir hatadan bu kadar kolay mı vazgeçecektik? Ben takımı sahadan çekmedim” dedi.

Sadece biz suçlu bulunduk

Büyükadam bazı hataların bilinçli veya bilinçsiz yapıldığını kaydederek suçluların bulunması için Federasyonun yeterince uğraşmadığını ve sadece kendilerini suçlu bulduğunu kaydetti.

Bir maçta iki hata tesadüf olamaz

Bir maçta iki hata tesadüf olabilir mi? Diye soran Büyükadam Osman Turgut’un maç varakasında olmamasına rağmen yedek kulübesinde oturduğunu ve bunun neden yapıldığını anlayamadığını söyledi.

Yeter ki suçlular bulunsun

Taşer Büyükadam suçluların bulunması için Futbol Federasyonu’na çağrıda bulunarak “Biz kulüp olarak düşmeye razıyız yeter ki suçlular bulunsun” dedi.

Federasyon tüzüklere ve yasalara aykırı kararlar verdi

Büyükadam kendilerinin bilinçsiz bir hata yaptıklarını ancak Futbol Federasyonu’nun da tüzüklere ve yasalara aykırı kararlar verdiğini belirterek “Biz hakkımız olanı istedik.
Sonuna kadar da arayacağız” dedi.

Bonservisler geçersiz

Futbolcuların transferleri konusunda da açıklama yapan Büyükadam, “Ben Ocak’ta Federasyona yazı verdim. Benim imzam haricindeki hiçbir bonservis geçerli olmasın diye. Tamam dendi ama uygulanmadı” dedi.

Kabore için yazı yazdık

İbrahim Kabore konusunda da açıklama yapan Büyükadam, “Duyduğumuz gün federasyona yazı verdik. Ne etik olarak ne de tüzük ve talimat olarak uygun olmayan bir davranıştı. Federasyon bu futbolcunun transferine izin vermemeli” dedi.

Davayı kazanacağız

Davayı kazanacaklarına olan inancının tam olduğunu belirten Taşer Büyükadam bu yoldan dönmeyeceklerini ve haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirterek “Serdarlı bu yerlere kolay gelmemiştir. Bu kadar kolay da vazgeçmeyeceğiz” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.