1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Hamile eşini dövdü
Hamile eşini dövdü

Hamile eşini dövdü

30 yaşındaki 2 aylık hamile eşini çocuğun kendisinden olmadığı gerekçesi ile darp eden zanlı tutuklanarak Mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

Girne’de 30 yaşındaki 2 aylık hamile eşini çocuğun kendisinden olmadığı gerekçesi ile darp eden 42 yaşındaki Turgay Duman tutuklanarak Girne Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Yeni Bakış Gazetesi’nden Evrim Kamalı’nın haberine göre; Mustafa Yanaroğlu, 3 Mart 2019 tarihinde saat 08.30 raddelerinde Girne’de sakin Turgay Duman, karnındaki çocuğun kendisinden olmadığı gerekçesi ile sözlü olarak tartıştığı iki aylık hamile eşi S.D.’yi ensesine, sırtına ve sol bacağına elleriyle yumruk atıp ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. Polis, şikayetin polisin bilgisine 4 Mart 2019 tarihinde geldiğini, zanlının aynı gün mahkeme emri gereği tutuklandığını ifade etti. Meselede alınması gereken ifadeler ve çevre şahadetleri olduğunu kaydeden polis, müştekinin ailesinin de olayı öğrenip KKTC’ye geldiğini,  olayın büyüyebileceğini ifade etti. Polis, hem soruşturma amaçlı hem de olayın daha fazla büyümemesi için zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç meltem Dündar, zanlının işlediği iddia olunan suçların vahim suçlar olduğunu, 3 yıla kadar hapis öngördüğünü, ayrıca müşteki ile zanlının aynı yerde kalmasından dolayı yeniden bir temas olabileceğini ifade ederek, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.