1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HAPLARDAN ÜÇÜNÜ İÇMİŞ!
HAPLARDAN ÜÇÜNÜ İÇMİŞ!

HAPLARDAN ÜÇÜNÜ İÇMİŞ!

3 gün polis hücresinde

A+A-

Evinde 20 adet extacy ile 4 gram hintkeneviri ele geçirilen Candaş Öz, polisteki ifadesinde, uyuşturucuyu sokakta bulduğunu söyledi

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da aldığı ihbarla haberle harekete geçen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi ekipleri, bir eve düzenlediği baskın sonucu 20 adet “extacy” türü uyuşturucu içeren hap ile 4 gram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Polis, olayla bağlantısı olduğu iddiasıyla Candaş Öz isimli zanlıyı tutukladı. Zanlının polisteki ifadesinde, uyuşturucu hapları 23 adet olarak sokakta bulduğunu ve üçünü içtiğini itiraf ettiği mahkemeye aktarıldı.
Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hasan Derman, olayla ilgili mahkemeye şahadet verdi. Derman, 28 Nisan 2018 tarihinde aldıkları bir ihbar ışığında, mahkeme huzurunda bulunan zanlının ikametgahına operasyon düzenlediklerini söyledi.
Yapılan aramada oturma odasındaki masa üzerinde, şeffaf naylona sarılı vaziyette 20 adet “extacy” olduğuna  inanılan uyuşturuculu hap ele geçirildiğini aktaran Derman, müzik seti içerisinde 4 gram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde bulduklarını anlattı.

3 gün polis hücresinde
Zanlının itiraf niteliğinde bir ifade verdiğini belirten Derman, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek, mahkemeden süre talep etti.
Savcı Ahmet Özlemler’in sorusu üzerine Derman, zanlının konu “extacyt” türü uyuşturucu içeren hapları 23 adet olarak bulduğunu ve 3 tanesini tükettiğini kendilerine itiraf ettiğini belirtti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

Haber Kaynak: Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.