1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI, ÇOCUK KOROSU’NU KABUL ETTİ
HARMANCI, ÇOCUK KOROSU’NU KABUL ETTİ

HARMANCI, ÇOCUK KOROSU’NU KABUL ETTİ

Lefkoşa AKM’de saat 20.00’de vereceği konsere davet etti;

A+A-

 

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu’nu kabul etti.

LTB’den verilen bilgiye göre, Koro Şefi Hare Yakula’nın başkanlık ettiği çocuk korusu, LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya teşekkür etti, 29 Aralık Pazartesi akşamı Lefkoşa AKM’de saat 20.00’de vereceği konsere davet etti.

Yakula yaptığı konuşmada, Lefkoşa Belediye Orkestrası Çocuk Korosu’nun geçen yıl kurulduğunu ve 45 öğrencisi olduğunu belirterek, çocukların sadece akademik yönden değil sosyal yönden de geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti, bu tür aktivitelerin çocukların öz güven kazanmalarını sağladığını kaydetti.

HARMANCI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ve Lefkoşa Belediye Orkestrası ile gurur duyduklarını belirterek, görev süresi boyunca Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın kullanımına verilecek bir sanat merkezi oluşturmak için çalışacaklarını kaydetti.

Harmancı, belediye orkestrasında ülkenin yetiştirdiği en yetenekli müzisyenlerin görev aldığını ifade ederek, “Orkestramız için bir sanat merkezi kurabilirsek hiç kuşkusuz bunun en büyük faydasını Lefkoşa halkı görecek. Çocuklar gelecektir, ama aynı zamanda bugündürler. Bizler, toplum olarak sorgulayan bireyler yetiştirmeliyiz. Herkesin bu konuya önem vermesini bekliyoruz” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.