1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI, KTAMS'I ZİYARET ETTİ
HARMANCI, KTAMS'I ZİYARET ETTİ

HARMANCI, KTAMS'I ZİYARET ETTİ

Mehmet Harmancı ve belediye meclis üyeliği adayları seçim çalışmaları çerçevesinde, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası’nı ziyaret etti.

A+A-

HARMANCI VE EKİBİ, KTAMS’I ZİYARET ETTİ

HARMANCI: “HERŞEYİ BİLEN DEĞİL, HERŞEYİ SORAN BİR ANLAYIŞLA YOLA ÇIKTIK”

 Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Mehmet Harmancı ve belediye meclis üyeliği adayları seçim çalışmaları çerçevesinde, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası’nı (KTAMS)  ziyaret etti.

TDP’den yapılan açıklamaya göre, Harmancı, ziyarette yaptığı konuşmada, KTAMS’ın demokrasi mücadelesinde önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Harmancı, kendilerinin de demokrasi kavramını genişleterek, süreç içerisinde yurttaşların her alanda söz sahibi olabileceği bir yerel yönetim anlayışı yaratacaklarını söyledi.

Talip oldukları yerel yönetimin sahip olduğu ciddi sıkıntıların farkında  olduklarını kaydeden Harmancı, göreve gelmeleriyle birlikte, hem mali disiplin, hem de mali gelirleri artırıcı önlemler içeren adımlar atacaklarının altını çizdi.

LTB’nin mali açıdan zordayken bile bazı kavramları genişletebilecekleri görüşünde olduklarını kaydeden Harmancı, hiçbir mali sıkıntının toplumsal cinsiyet eşitliği biriminin uygulanıp, bunun sonuçlarını üretebilmek adına engel olmadığına dikkat çekti.

Çocuk hakları birimini oluşturup bunlarla ilgili çalışmaların yürütüleceğini belirten Harmancı, yönetim anlayışlarının “herşeyi bilemeyiz, ancak herşeyi sorarız “ şeklinde olduğunu ifade etti. 

Harmancı, bu anlayışla yola çıktıklarını ve buna katkı koymaya hazır olan herkesle işbirliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.