1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. HARMANCI VE EKİBİ 'LETS DO IT' ETKİNLİĞİNE KATILDI
HARMANCI VE EKİBİ 'LETS DO IT' ETKİNLİĞİNE KATILDI

HARMANCI VE EKİBİ 'LETS DO IT' ETKİNLİĞİNE KATILDI

Mehmet Harmancı ve ekibi ile LTB eski başkanlarından Mustafa Akıncı 'Lets Do It' temizlik etkinliğine katıldı.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Mehmet Harmancı ve ekibi ile LTB eski başkanlarından Mustafa Akıncı 'Lets Do It' temizlik etkinliğine katıldı.

TDP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Harmancı ve ekibi, Çevre Platformu öncülüğünde düzenlenen kampanya çerçevesinde, Kumsal Parkı ile Dereboyu’ndaki bazı caddelerde çevre temizliği yaptı.

LTB Başkan adayı Mehmet Harmancı yaptığı açıklamada, etkinliğe en başından beri destek verdiklerini, bugün de yoğun bir katılımla üstlendikleri bölgenin temizliğini yaptıklarını ifade etti.

Çöp toplamak kadar, kirletmemenin de önemli olduğuna vurgu yapan Harmancı, bunun temiz bir Lefkoşa ve temiz bir ülke için başlangıç olmasını istedi.

Çevre temizliğinin kendisi ve ekibi açısından oldukça önemli olduğunu, bu konuda ciddi çalışma ve planlamalar yaptıklarını belirten Harmancı, 'Eskiyi Yenile', 'Çöplüğe Değil Üretime', ve 'Yeniden Hayat' başlıklı 3 adımda Planlı Atık Yönetimi adlı projeleri olduğunu açıkladı.

Harmancı "Bu projenin hayata geçmesiyle birlikte Lefkoşalılar yine yürüyüşe çıkabilecek, bisikletini sağlıklı bir ortamda sürebilecek, yine yasemini boynuna asabilecek. Biz bunu sağlayacağımıza inanıyoruz" dedi.

1401969902.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.